طرز تهیه مربا به یک کیلو (مقدار دقیق مواد یک کیلو مربا به)
مربا به را اگر خوب درست کنید بسیار خوشمزه می شود، فقط باید نکات آن را رعایت کنید تا مربا کپک نزند و یا طعم بدی پیدا نکند. در ادامه طررز تهیه مربا به یک کیلوگرم را می توانید بخوانید.
مواد لازم برای تهیه مربا به یک کیلوگرم
به | یک کیلو |
شکر | یک کیلو |
آب | 2 لیوان |
هل | سه عدد |
آب لیمو | دو ق غ |
زعفران دم کرده | نصف ق چ |
طرز تهیه مربا به کیلوگرم
- مرحله اول
برای تهیه مربا به یک کیلو ابتدا تمام به ها را به خوبی بشویید. سپس به دلخواه خود آنها را نگینی خرد کنید و یا رنده کنید.
- مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه آب و به های خرد شده درون یک قابلمه بریزید و زیر حرارت را زیاد کنید.
- مرحله سوم
زمانی که مربا به شروع به جوشیدن کرد زیر حرارت را کم کنید و اجازه بدهید کم کم مربا بپزد و به قوام بیاید. سپس هل را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
زمانی که اطمینان پیدا کردید مربا کاملا پخته شده و به قوام آمده است، زعفران دم کرده را به مربا به اضافه کنید. مربا را به هم بزنید.
- مرحله پنجم
15 دقیقه بعد از کردن زعفران آب لیمو را اضافه کنید سپس چند دقیقه بعد زیر آن را خاموش کنید.
نکات مهم برای تهیه مربا به یک کیلویی
- اضافه کردن آب لیمو اختیاری است، اگر طعم ترش و شیرین دوست نداشتید می توانید آن را اضافه نکنید و یا مقدار خیلی کمی بریزید.
- بهتر است زمانی که مربا در حال پخته شدن است بالاسر آن باشید تا ته نگیرید.
- برای تهیه مربا به می توانید هر مدل که دوست دارید به ها را خرد کنید.
- برای اینکه مربا شما رنگ قرمز خوشرنگ شود وقتی در حال پخت است روی آن پارچه بی اندازید.
- کف روی مربا را بگیرید.
- توجه داشته باشید که آب مربا زیاد نباشد و مربا غلیظ باشد.
- می توایند از کمی گلاب هم برای طعم بهتر آن استفاده کنید.
- بعد از اینکه مربا کاملا سرد شد آن را در شیشه بریزید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.