طرز تهیه کاری ژاپنی؛ خورشت ساده و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کاری ژاپنی نوعی خورشت خوشمزه است و برای کسانی که دنبال تنوع در برنامه غذایی خود هستند، بهترین انتخاب می باشد. کاری ژاپنی با مرغ یا گوشت قابل تهیه می باشد و بهتر است با مرغ تهیه کنید تا هم به صرفه تر و هم محبوب تر باشد. پس با سرآشپز های مینویسم همراه باشید و طرز تهیه کاری ژاپنی اصیل را یاد بگیرید.

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی

خورش کاری ژاپنی نیز مثل همه خورش ها با نان یا برنج قابل سرو است. در ادامه با هم دستور تهیه جذاب ترین کاری ژاپنی را یاد می گیریم.

همچنین پیشنهاد می شود دستور تهیه پنکیک ژاپنی را در پست های اخیر مینویسم مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کاری ژاپنی

مرغ3 عدد دلخواه
سیب زمینی2 عدد متوسط
روغن4 قاشق غذاخوری
پیاز3 عدد متوسط
نمکبه میزان لازم
هویج2 عدد متوسط
کره50 گرم
فلفل سیاهبه میزان لازم
آب6 لیوان
عصاره کاری2 عدد
پودر ادویه کاریبه میزان دلخواه

طرز پخت کاری ژاپنی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 40 دقیقه

  1. آماده کردن هویج

    هویج را پوست کرده و به مکعب های کوچک تقسیم می کنیم.

  2. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را نیز برای کاری ژاپنی، مکعبی خرد می کنیم.

  3. آماده کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم و برای تهیه کاری ژاپنی کنار می گذاریم.

  4. آماده کردن مرغ

    مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم.

  5. تهیه مواد کاری ژاپنی

    پیاز را به همراه روغن در تابه ای می ریزیم و هم می زنیم تا تفت بخورد و طلایی و سبک شود.

  6. اضافه کردن مرغ

    در این مرحله از طرز تهیه خورش کاری ژاپنی، مرغ خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به همراه پیاز تفت بخورد.

  7. اضافه کردن هویج

    هویج خرد کرده را می ریزیم.

  8. ریختن ادویه

    نمک و فلفل سیاه را به مواد قبلی کاری ژاپنی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

  9. ریختن پودر کاری

    پودر کاری را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  10. افزودن سیب زمینی

    بعد از اینکه مواد کاری ژاپنی تفت خورد، سیب زمینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

  11. اضافه کردن کره

    سپس کره را می ریزیم.

  12. ریختن آب

    بعد از اینکه مواد بالا یکدست شد، 6 لیوان آب سرد را به مواد قبلی خورش کاری ژاپنی اضافه می کنیم و هم می زنیم و می گذاریم بپزد.

  13. افزودن عصاره کاری

    بعد از اینکه خورش کاری ژاپنی کمی غلیظ شد، عصاره کاری را اضافه کرده و زمانی که آماده و خوشرنگ شد، از روی حرارت بر می داریم.

طرز تهيه خورش کاری مرغ

غذای کاری ژاپنی
طرز تهیه خورش کاری ژاپنی

نکات پخت کاری ژاپنی

  • توجه کنید که بعد از ریختن عصاره کاری نباید خورش کاری ژاپنی رقیق یا غلیظ باشد و باید غلظت آن نرمال باشد.
  • می توانید کمی عسل به خورش کاری ژاپنی اضافه کنید تا خورش شیرین تر شود.
  • این خورش کاری ژاپنی با برنج کته بینظیر می شود.
  • می توانید مرغ را جدا سوخاری کرده و مواد دیگر را نیز جداگانه بپزید و مرغ سوخاری را هنگام سرو روی خورش کاری ژاپنی قرار دهید.
نظرات