کاچی یکی از مقوی ترین خوراکی هایی می باشد که به راحتی می توانید آن را در زمانی کم در منزل تهیه کنید. کاچی یک دسر است و مانند حلوا تهیه و سرو می شود. از قدیم تا به امروز کاچی را برای خانم هایی که تازه زایمان می کنند تهیه می کردند. اما این دسر مقوی برای همه مفید می باشد. اگر می خواهید برای 50 نفر کاچی تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا با طرز تهیه کاچی برای 50 نفر آشنا شوید.
مواد لازم کاچی برای 50 نفر
گلاب | 2 لیوان |
آب | 20 لیوان |
زعفران ساییده | یک فنجان |
ادویه مخصوص کاچی | 4 لیوان |
شکر | 5 لیوان |
خلال بادام، پسته و گل محمدی | مقداری برای تزئین |
کره | 400 گرم |
آرد گندم | 4 لیوان |
عسل | 4 ق غ |
طرز تهیه کاچی برای 50 نفر
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- مرحله اول
در مرحله اول برای تهیه کاچی برای 50 نفر آرد را الک کنید و سپس یک قابلمه مناسب بردارید و در آن کمی آرد را تف بدهید این کار را برای 15 دقیقه انجام بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود. اما توجه داشته باشید که آرد نسوزد.
- مرحله دوم
در این مرحله ادویه مخصوص کاچی را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از گذشت 5 دقیقه کره را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد به کره آغشته شود و ذوب شود.
- مرحله سوم
کمی که رنگ آرد تیره تر شد آب را به آن اضافه کنید و برای اینکه آرد گوله گوله نشود تند تند آن را هم بزنید. این کار را تا جایی تکرار کنید تا کاچی به صورت یک دست شود.
- مرحله چهارم
در همان حین که آرد را و آب را هم می زنید در یک ظرف شکر را ریخته و با کمی آب روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا حل وو یکدست شود. سپس گلاب و زعفران را به آن همراه عسل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- مرحله پنجم
در این مرحله محلول شکر، گلاب و زعفران را به مواد قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. اگر احساس کردید کاچی سفت شده است می توانید مقداری آب به آن اضافه کنید و برای 10 دقیقه یک دم کنی روی آن قرار دهید و حرارت را در کمترین حالت بگذارید.
- مرحله ششم
حالا کاچی را در یک ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته، بادام و گل محمدی آن را تزئین کنید.