طرز تهیه کاکا کدو شمالی پف دار به روش ساده در منزل

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شاید اولین بار که کاکا کدو را ببینید جالب باشد که چقدر شبیه به کوکو سیب زمینی است اما لازم است بدانید که کاکا کدو در دسته شیرینی ها قرار می گیرد و شیرینی سنتی گیلان است. در این پست می خواهیم طرز تهیه کاکا کدو شمالی را به روش اصیل آن آموزش دهیم.

طرز تهیه کاکا کدو با ماست

اگر کاکا کدو با ماست تهیه شود، بافت نرم تر و بهتری خواهد داشت و پیشنهاد می کنیم با مینویسم همراه شوید و طرز تهیه کاکا کدو با ماست را یاد بگیرید.

پیشنهاد می کنیم طرز تهیه نان کشتا گیلانی را که از قبل در مینویسم آموزش داده ایم، ببینید.

مواد لازم برای کاکا کدو

ماستنصف لیوان
آرد گندم2 لیوان
کدو حلوائی پخته2.5 لیوان
نمکنوک قاشق چایخوری
گلاب3 قاشق غذاخوری
شکر1 لیوان
تخم مرغ2 عدد
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
دارچین2 قاشق چایخوری
پودر هل2 قاشق چایخوری

دستور پخت نان کدو حلوایی

دستور پخت 10 غذا با کدو حلوایی

روش تهیه کاکا کدو

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. پختن کدو

    کدو را به همراه آب در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پختن، از پوست خارج کرده و 2 و نیم لیوان از درون کدو را برای تهیه کاکا کدو کنار می گذاریم.

  2. تهیه مواد کاکا کدو

    تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و هم می زنیم تا لختگی تخم مرغ از بین برود.

  3. افزودن ماست

    برای تهیه کاکا کدو، ماست را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

  4. افزودن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  5. ریختن کدو حلوائی

    کدو حلوائی را به مواد قبلی کاکا کدو حلوائی اضافه می کنیم.

  6. افزودن گلاب

    گلاب را می ریزیم تا کاکا کدو خوش عطر تر شود.

  7. اضافه کردن آرد

    در این مرحله از طرز تهیه کاکا کدو، آرد را کم کم به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.

  8. افزودن نمک

    به مقدار لازم نمک می زنیم.

  9. ریختن دارچین

    دارچین را به مواد کاکا کدو اضافه می کنیم.

  10. ریختن پودر هل

    پودر هل را ریخته و همه مواد را هم می زنیم تا یکدست ترکیب شوند.

  11. استراحت دادن مواد کاکا کدو

    مواد کاکا کدو را در دمای محیط می گذاریم و تقریبا 1 الی 1 و نیم ساعت صبر می کنیم.

  12. سرخ کردن کاکا کدو

    در تابه ای روغن ریخته و با قاشق از مواد کاکا کدو برداشته و همچون کوکو در تابه ریخته و سرخ می کنیم. بعد از اینکه همه مواد را دانه دانه در تابه ریختید و دو طرف آن را سرخ کردید، کاکادو آماده است، نوش جان.

کاکا کدو گیلان
طرز تهیه کاکا کدو با ماست

نکات پخت کاکا کدو

  • این کاکا کدو بدون شیر است و اگر تمایل دارید، شیر را جایگزین ماست کنید.
  • می توانید به جای سه قاشق غذاخوری از آرد گندم، آرد برنج بریزید و کاکا کدو با ارد برنج تهیه کنید.
  • برای تزیین کاکا کدو، روی آن کمی پوست پسته بریزید.
  • همچنین برای زیباتر شدن کاکا کدو با ماست، از قالب های مخصوص درون تابه استفاده کرده و کاکا کدو را شکل دهید.
  • بهتر است بعد از سرخ شدن کاکا کدو روی دستمال روغن گیر یا دستمال نخی قرار دهید تا روغن اضافی نداشته باشید.
  • می توانید کمی گردو خرد شده را به مواد کاکا کدو اضافه کنید.

همچنین پیشنهاد می کنیم: مراحل تهیه کماج تابه ای

نظرات