طرز تهیه کله جوش با ماست + نکات پخت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کله جوش یک غذای ایرانی است که در هر استانی به شیوه ی خاص خود قابل تهیه است. این غذا سرشار از کلسیم است و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سبک سرو میشود. کله جوش که نام دیگرش کال جوش است غذایی بسیار راحت و سریع و در عین حال خوشمزه است. کله جوش غذایی با طبع گرم است و به همین دلیل در زمستان بیشتر مصرف میشود. کله جوش با کشک یا ماست قابل طبخ است و به دلیل کلسیمی که دارد برای پوکی استخوان عالی و مقوی است. همچنین سرشار از آهن و برای گوارش مفید می باشد. در ادامه با طرز تهیه ی کله جوش با ماست آشنا میشوید.

طرز پخت کله جوش با ماست

علاوه بر دستور پخت کله جوش با ماست، در مینویسم می توانید با طرز تهیه کله پاچه مغازه ای آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کله جوش با ماست

ماست چکیده محلی3 لیوان رقیق شده
پیاز1 عدد بزرگ
نعنا خشککمی بیشتر از 2.5 قاشق غذاخوری
گردو(آسیاب شده)کمی بیشتر از نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

روش پخت کله جوش با ماست

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. پیش نیاز ها

    ابتدا ماست چکیده را با مقدار کافی آب و با همزن دستی رقیق میکنیم. گردو را آسیاب و پیاز را نگینی خرد میکنیم.

  2. پختن کله جوش

    در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و پیاز را سرخ میکنیم تا وقتی که طلایی و سبک شود. سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم و نعنا خشک میریزیم و کمی تفت داده و سپس گردوی آسیاب شده را میریزیم. کمی که گذشت، ماست رقیق شده را به همراه 3 لیوان آب اضافه میکنیم. بعد از 40 دقیقه که روغن انداخت و به لعاب لازم رسید آماده است.

نکات مهم برای پخت کله جوش با ماست

  • بهتر است کله جوش را با نان کمی خشک شده نوش جان کنید.
  • در این روش از طرز تهیه کله جوش با ماست می توانید از کشک نیز استفاده کنید.
  • میتوانید از کره یا روغن حیوانی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید تا غذا خوش طعم تر شود.
  • در روش تهیه کله جوش با ماست، می توانید گردو ها را به جای آسیاب، ریز خرد کنید.
  • در صورتی که همزن دستی ندارید میتوانید از چنگال برای رقیق کردن ماست کله جوش استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

روش تهیه آبگوشت مجلسی

ادویه کاری در چه غذاهایی بکار میرود

نظرات