Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کماج مازندرانی با شیر (خوشمزه و آسان)

کماج یکی از نان های سنتی مازندرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوشمزه ای دارد. اگر می خواهید یک کماج خوشمزه و آسان درست کنید در ادامه مطلب با طرز تهیه کماج مازندرانی با شیر آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کماج مازندرانی

تخم مرغ2 عدد
شیر1 لیوان
شکر1/2 لیوان
ماست3 ق غ
گلاب2 ق غ
زعفران2 چ
آرد گندم2 ق غ
آرد برنج1 لیوان
پودر هل1/2 ق غ
بکینگ پودر1 ق چ

طرز تهیه کماج مازندرانی

  1. مرحله اول

    برای تهیه کماج مازندرانی ابتدا باید تخم مرغ ها را در یک کاسه ریخته و با همزن به خوبی هم بزنید.

  2. مرحله دوم

    در این مرحله باید شکر را به همراه ماست، گلاب و شیر به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

  3. مرحله سوم

    زعفران دم کرده را به همراه هل به مواد اضافه کرده و با هم زن دستی به خوبی هم بزنید تا مواد حسابی با هم ترکیب شوند.

  4. مرحله چهارم

    در این قسمت باید آرد برنج و آرد گندم را به همراه بکینگ پودر به خوبی الک کنید. سپس به مواد کماج اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا بافت مواد با خوبی باز شود و یکدست شود.

  5. مرحله پنجم

    مقداری روغن درون تابه ریخته کمی که داغ شد مواد را به آن اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    در این مرحله باید درب قابلمه را با دم کنی بگذارید سپس به مدت 20 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید.

  7. مرحله هفتم

    بعد از گذشت 20 دقیقه یک خلال دندان در آن بزنید اگر مایع به خلال نچسبید یعنی پخته شده است و باید کماج را برگردانید.

  8. مرحله آخر

    زمانی که هر دور طرف کماج پخته شد در یک ظرف مناسب ریخته و با مواد دلخواه روی آن را تزیین می کنیم.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.