طرز تهیه کیمچی کاهو یک غذای کره ای خوشمزه
در این مطلب در خدمت شما هستیم با طرز تهیه کیمچی کاهو یک غذای کره ای خوشمزه. کیمچی یک غذای سنتی کره ای است که اجزای آن می تواند متفاوت باشد اما معمولاً شامل ترکیبی از سبزیجات، سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، نمک و سس ماهی است. این مخلوط ترشی و تخمیر می شود، که در ابتدا راهی برای حفظ سبزیجات برای ماه های زمستان بود. کلم و کاهو رایج ترین سبزیجاتی است که برای تهیه کیمچی استفاده می شود اگرچه از هویج، تربچه، خیار و پیاز نیز به طور ثابت در تهیه این غذای خوشمزه کره ای استفاده می شود.
صدها دستورالعمل کیمچی وجود دارد که بسته به منطقه و فصلی که در آن تولید می شود متفاوت است و با نگه داشتن تمام مواد اولیه گیاهی بسیار آسان است که آن را به عنوان یک غذای وگان میل کنید.
طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان)
طرز تهیه کیمچی کاهو به روش ساده
در فرهنگ کره ای ها، کیمچی تقریباً با هر وعده غذایی، از جمله صبحانه سرو می شود. کیمچی نه تنها به عنوان یک غذای فرعی یا پیش غذا خورده می شود بلکه به عنوان غذایی اصلی در وعده های مختلف سرو می شود. جالب است که بدانید خورش کیمچی، خورش سنتی که با کیمچی درست می شود. در ادامه این مطلب مواد لازم کیمچی کاهو کره ای و دستور پخت کیمچی کاهو به روش ساده را می خوانید.
مواد لازم کیمچی کاهو کره ای
- کاهو چینی = یک عدد متوسط
- هویج = دو عدد
- ترب = سفید ۱ عدد بزرگ
- سویا سس = نصف لیوان
- پودر فلفل قرمز = نصف لیوان
- سیر = ۵ حبه
- زنجبیل = یک تکه اندازه قند
- پیاز متوسط = ۱ عدد
- آرد برنج = ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه = ۱۰ تا شاخه
- نمک = برای کاهو ها یک فنجان
- آب = ۱ لیوان
- شکر = ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوک تره فرنگی خوش طعم و عطر
دستور پخت کیمچی کاهو به روش ساده
خانم های با سلیقه برای تهیه کیمچی با کاهو فقط کافیه که مراحل زیر را دنبال کنید :
لایه روی کاهو چینی را بردارید و به چهار بخش تقسیم کنید و مغز کاهو و قسمتای خرد شده را خارج کنید. حال برگ ها را در ظرفی پر از محلول آب و نمک بریزید و اجازه دهید برای دقایقی داخل آن بماند. می توانید به ازای یک کاهو متوسط یک فنجان نمک به آب اضافه کنید. پس از گذشت 30 دقیقه کاهو را از آب و نمک خارج کرده و آنها را می شوییم سپس داخل آبکش ریخته تا آب آن خارج شود.
اکنون هویج، ترب و پیازچه را خرد کرده و کنار بگذارید و سپس آرد برنج رو با آب کاملا حل می کنیم و روی حرارت ملام اجاق قرار میدهیم تا به اندازه فرنی غلیظ شود و بعد دو قاشق شکر رو به آن اضافه کرد و هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا خوب سرد شود.
در این مرحله از تهیه کیمچی، باید پیاز و زنجبیل و سیر رو خوب میکس کنیم و سپس فرنی و ترکیب پیاز و زنجفیل و سیر و پودر فلفل قرمز و سویا سس رو مخلوط می کنیم و روی تمام برگ های کاهو میزنیم و آن را به مدت 24 ساعت داخل ظرف دربسته درون یخچال قرار دهید و بعد از آن میل کنید. به همین راحتی غذای کره ای شما آماده شد.