طرز تهیه کیمچی با پیازچه مرحله به مرحله با عکس
امروزه غذاهای کره ای یکی از غذاهای مورد علاقه مردم شده است. کیمچی یکی از غذاهای کره ای بسیار مهم است. انواع مختلفی از کیمچی وجود داردمانند کیمچی کلم، کیمچی خیار، کیمچی کاهو ساده، کیمچی با نودل و … . کیمچی به طور کلی به عنوان یک غذای جانبی همراه غذای اصلی سرو می شود. با مینویسم همرا باشید تا طرز تهیه کیمچی با پیازچه را به صورت گام به گام برای شما شرح بدهیم.
طرز تهیه کیمچی با پیازچه کره ای
در ادامه طرز تهیه کیمچی با پیازچه را به صورت مرحله به مرحله مطالعه کنید:
مواد لازم برای تهیه کیمچی با پیازچه |
|
پیازچه | 1/5 کیلو |
سس سویا | 1 فنجان |
آرد برنج | ¼ فنجان |
شکر سفید یا قهوه ای | 2 قاشق غذاخوری |
گوچوگارو (دانه های فلفل تند کره ای) یا فلفل قرمز | 1½ فنجان |
دستور العمل تهیه کیمچی با پیازچه
- ریشه های پیاز چه را ببرید. لایه های بیرونی سفت پیاز چه را جدا کرده و دور بیندازید. آنها را به صورت عرضی به دو نیم تقسیم کنید.
- پیاز چه را در چند نوبت با آب سرد بشویید. آنها را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
- با هر دو دست با سس سویا مخلوط کنید.
- اجازه دهید به مدت 1 ساعت بماند و هر 20 دقیقه یکبار آن را برگردانید تا به طور یکنواخت نمک بزنید.
- در همین حال، آرد برنج چسبناک و 3 فنجان آب را در یک قابلمه مخلوط کنید.
- روی حرارت متوسط قرار دهید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند.
- شکر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کمی شفاف به نظر برسد.
- از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود.
- پیازچه نمک زده شده را با دست به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مخلوط سس سویا را نگهداری کنید.
- سس سرد شده را با مخلوط سس سویا داخل کاسه بریزید.
- دانه های فلفل تند را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط کنید.
- اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بماند تا دانه های فلفل تند در مخلوط آغشته شده و رب کمی غلیظ شود.
- پیازچه را اضافه کنید و به آرامی با دست مخلوط کنید (در صورت تمایل دستکش های یکبار مصرف بپوشید).
- کیمچی را به ظرف شیشه ای در بسته منتقل کنید. کیمچی را فشار دهید تا خوب فشرده شود و هوا نتواند داخل آن نفوذ کند ، سپس درب ظرف را بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیمچی کاهو
- می توانید کیمچی را فوراً سرو کنید یا بگذارید تخمیر شود. حدود 2 هفته طول می کشد تا در یخچال تخمیر شود.
- برای تخمیر سریعتر ، بسته به گرمای آشپزخانه خود ، آن را به مدت 5 تا 7 روز در دمای اتاق بگذارید تا کیمچی طعم و
- بوی ترش بگیرد. هنگامی که کیمچی تخمیر شد ، آن را در یخچال نگهداری کنید و از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز