طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه خانگی با پیمانه
کوکی لاهیجان از پرطرفدارترین سوغاتی های گیلان است که بسیار خوشمزه می باشد. اگر فقط یک بار این دستور را در خانه درست کنید، دیگر هیچ وقت کوکی لاهیجان را آماده تهیه نمی کنید و ترجیح می دهید یک کوکی لاهیجان خانگی درست کنید. هنگام تهیه این کوکی خوشمزه در ریختن کشمش و گردو دست و دل باز باشید که ستاره ی این کوکی هستند و بینهایت کوکی ها را خوشمزه می کنند. شما با این مقدار مواد 18 عدد کوکی درست می کنید. پس در ادامه این مطلب دستور کامل طرز تهیه کوکی لاهیجان با پیمانه را برایتان ارایه کرده ایم امیدواریم دوست داشته باشید.
طرز تهیه کوکی لاهیجان با روغن مایع
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه کوکی لاهیجان با پیمانه |
|
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر قند یا پودر شگر | 1 پیمانه سر خاای |
نمک | 1 پنس |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 4\1 پیمانه |
روغن مایع | 5\1 پیمانه |
کره | 60 گرم |
کشمش و گردو با هم \ به همراه آرد | 1.5 تا 2 پیمانه\ 1 قاشق غذا خوری آرد |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی تابه ای
مراحل طرز تهیه کوکی لاهیجان با پیمانه
- آرد، بکینگ پودر، نمک و پودرکاکائو را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
- کره نرم و همدمای محیط را به همراه پودر قند یا پودر شکر هم بزنید تا کرمی و نرم شود.
- بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- مخلوط آرد را طی ۴-۳ مرحله اضافه کنید و با دور کنید مواد را هم بزنید
- بیش از حد هم نزنید چون باعث میشه کوکی ها بعد از پخت سفت بشن
- کشمش و گردو را با آرد مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید، با لیسک مخلوط کنید
- مواد را یکساعت داخل یخچال بزارید و سپس با اسکوپ یا قاشق با فاصله از هم توی سینی بچینید
- در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدهید
- کوکی های خوشمزه را از فر خارج کنید.
- این کوکی طعم و بافت بینظیری دارد. پیشنهاد می کنیم حتما درست کنید و ازآن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت سبوس دار خانگی