طرز تهیه لازانیا با نان لواش بدون فر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

لازانیا با نان لواش، نوعی روش پخت متفاوت از لازانیا با نان لواش می باشد و غذایی بینظیر و پرطرفدار است. لازانیا با نان لواش یکی از خوشمزه ترین انواع فست فود به شمار می رود. به دلیل استفاده از گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا برای پخت لازانیا، این غذا به عنوان یک غذای پرچرب شناخته می شود و طرز تهیه ی ساده ای دارد که شما به راحتی می توانید در منزل تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. اما ممکن است به فر دسترسی نداشته باشید و بخواهید این غذا را بدون فر و در ماهیتابه آماده کنید. در این مطلب روش تهیه لازانیا بدون فر را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

طرز پخت لازانیا با نان لواش بدون فر

بطور کلی لازانیا غذایی است که کمی سنگین بوده و بهتر است در وعده ی ناهار میل شود. همچنین ممکن است با خوردن چند تکه از لازانیا به زودی احساس سیری کنید. لازانیا با نان لواش یک روش خاص از طبخ لازانیا است که در آن به جای لازانیا از نان لواش استفاده می شود. در این مطلب شما با طرز تهیه لازانیا با نان لواش بدون فر به ساده ترین روش ممکن آشنا می شوید.

برای مشاهده طرز تهیه رول لازانیا با بادمجان به مینویسم مراجعه کنید.

نان لواشبه میزان لازم
گوشت300 گرم
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
قارچ100 گرم
کره200 گرم
پنیر پیتزا500 گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت لازانیا با نان لواش بدون فر

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز ها را پوست کرده و می شوییم. به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. خر چه ریزتر باشد بهتر است البته له نشود.

  2. خرد کردن قارچ

    برای لازانیا با نان لواش بدون فر، قارچ ها را نیز به صورت لایه ای برش می دهیم.

  3. تفت دادن پیاز

    در تابه ای کره را ریخته و پیاز را می ریزیم. تا طلایی شدن تفت می دهیم.

  4. آماده کردن مواد لازانیا با نان لواش

    گوشت را به پیاز اضافه کرده و دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس رب می ریزیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم. کمی تفت داده سپس قارچ را ریخته و 5 دقیقه بعد خاموش می کنیم.

  5. پختن لازانیا با نان لواش بدون فر

    تابه رژیمی را با یک فرچه کمی روغن ریخته و یک لایه نان لواش می گذاریم، یک لایه از مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی آن مواد می ریزیم. لایه لایه اینکار را تکرار می کنیم تا لایه آخر پنیر پیتزا باشد.

  6. قرار دادن روی حرارت

    حرارت گاز را ملایم می کنیم. ابتدا یک شعله پخش کن روی گاز می گذاریم. بعد از 10 دقیقه تابه ی حاوی لازانیا با نان لواش را روی آن قرار داده و اجازه می دهیم لازانیا پخته و سطح آن کمی طلایی شود.

نکات طلایی برای تهیه لازانیا با نان لواش بدون فر

  • برای خرد کردن پیاز می توانید از خرد کن دستی نیز استفاده کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن لازانیا با نان لواش، کمی زعفران دم کشیده در مواد آن بریزید.
  • می توانید از فلفل دلمه ای نیز در مواد لازانیا استفاده کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن لازانیا با نان لواش، کمی آویشن و پودر سیر در مواد آن بریزید.
  • اگر تابه رژیمی ندارید از یک قابلمه استفاده کرده و روی آن دمکنی قرار دهید.

همچنین بخوانید :

سوفله بادمجان

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه برای لازانیا

نظرات