طرز تهیه مربای لیموترش بدون پخت + 2 روش متفاوت دیگر
شاید براتون جالب باشه که از لیمو ترش هم بشه مربا درست کرد! در این مطلب می خواهیم طرز تهیه مربای لیموترش بدون پختن و دو روش متفاوت دیگر را به شما علاقه مندان به آشپزی آموزش دهیم. مواد لازم برای تهیه این مربای خوشمزه بسیار ساده بوده و در اکثر آشپزخانه های ایرانی موجود است و از سوی دیگر دستور پخت بسیار آسانی دارد اگر به خوردن صبحانه های شیرین علاقه مندید حتما این مربای را امتحان کنید.
آموزش تصویری مربای انار شیرین بدون هسته
طرز تهیه مربای لیموترش به 3 روش مختلف
- طرز تهیه مربای لیموترش بدون پختن
- طرز تهیه مربای لیموترش
- دستور پخت مربای لیموترش با پوست لیمو
1. طرز تهیه مربای لیموترش بدون پختن
طرز تهیه این نوع مربا بسیار ساده بوده و نیازی به پخت و پز نیست فقط کافیست موارد زیر را آماده کنید و سپس با هم مخلوط کنید و در شیشه مربا بریزید.
مواد لازم برای تهیه مربا لیموترش بدون پختن
- لیمو ترش = نیم کیلو
- شکر = به مقدار لازم
- چوب دارچین = چند تکه
- هل سبز = ۲ الی ۳ عدد
هل و چوب دارچین کاملا سلیقه ای است.
طرز تهیه مربای لیموترش بدون پخت
ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و خشک کنید سپس آنها را به شکل حلقه های نازک از بغل برش بزنید. (پس از برش حتما هسته ها لیمو را خارج کنید).
یه قوطی مناسب شیشه ای برای مربا انتخاب کنید و سپس حلقه های لیموترش را کف آن بچینید و روی آن را با مقداری شکر بپوشانید و به همین ترتیب لایه های بعدی را بچینید.
هل و تکه های چوب دارچین را فراموش نکنید! شیشه مربا را به اندازه ای انتخاب کنید که لیم ها را تا لبه آن بچینید و روی آن کمی شکر بریزید و درب آن را ببندید و در معرض نور خورشید قرار دهید اگر بعد از گذشت چند روز، سر شیشه مربا خالی شد، مجددا مقداری شکر به آن اضافه کنید. در این روش پخت مربای لیمو ترش معمولا 30 روز طول می کشد که مربای شما آماده شود.
آموزش طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه در خانه
2. طرز تهیه مربای لیموترش با پوست لیمو ترش
مواد لازم برای تهیه مربای لیمو ترش خانگی
- پوست لیمو ترش = یک کیلوگرم
- آب = یک و نیم لیوان
- شکر = ۵۰۰ گرم
- دانه هل = یک قاشق مرباخوری
- آبلمیو = یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه مربای لیموترش با پوست لیمو ترش
در این روش باید لیمو ها را بشویی و آنها را از وسط نصف کنید و پوست آن را از لیموترش جدا کنید. سپس پوست لیموترش ها را بگذارید به مدت 24 ساعت داخل آب سرد بماند و در این مدت دست کم 4 بار آب آن را عوض کنید.
بعد از 24 ساعت باید با مقداری آب گرم به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید اینکار را برای گرفتن تلخی لیمو ها چند بار تکرار کنید.
حال بعد از اینکه مراحل بالا را انجام دادید، می توانید پوست لیمو های پخته شده را درون یک صافی بریزید تا آب آنها به طور کامل گرفته شود.
حال باید مقداری آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا غلیظ شود و سپس پوشت لیمو را داخل آن بریزید و اجازه دهید بجوشد و بعد دانه هل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه مربای انجیر له شده در خانه به روش ساده
3. دستور پخت مربای لیموترش
مواد لازم برای تهیه مربای لیموترش
- لیموی ترش = 4 عدد
- آبلیموی تازه = ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر = ۲۰۰ گرم
- آب = ۴ پیمانه
- آب برای پوست لیمو = ۲ پیمانه
طرز تهیه مربای لیمو ترش
در این روش باید لیمو ترش ها را شسته و پوست 3 تا از آنها را رنده کنید و یکی از آنها را از طول برش بزنید و همه آنها را در یک ظرف به همراه یک پیمانه آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بجوشد.
پس از گذشت 10 دقیقه محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید و برای اینکه تلخی لیمو از بین برود جوشاندن آن را ادامه دهید و دوباره از صافی عبور دهید و بعد شکر، آبلیمو و 2 پیمانه آب را بر روی پوست لیمو آب کشی شده بریزید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود بعد از روی شعله بردارید و همانطور داغ داخل شیشه مربا بریزید و شیشه های را تا لبه پر کنید و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار دهید.