طرز تهیه مربای انبه بدون شکر با سیب خوش طعم و سالم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تنها چیزی که برای تهیه این مربا نیاز دارید، رسیده‌ترین انبه‌هایی است که می‌توانید در بازار پیدا کنید و یک سیب بزرگ با کیفیت. بعد از تهیه‌ی مواد اولیه، میوه‌ها را با یک قطره آب لیمو و کمی پوست لیمو رنده شده بپزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. اجازه دهید مربا کمی خنک شود و آماده شوید تا طعم خوشمزه‌ی تابستان را بچشید!

کنسروهای موجود در بازار برای شیرین کردن، غلیظ کردن و نگهداری طولانی مدت مربا به آن شکر اضافه می‌کنند. این به ضرر سلامتی شماست، زیرا تنها چند قاشق غذاخوری از ژله نیمی از نیاز روزانه‌ی شما به شکر را پوشش می‌دهد. خوشبختانه، روش پخت مربای انبه بدون شکر بسیار ساده است و با بکارگیری مواد اولیه درست، نتیجه‌ی نهایی به همان اندازه خوشمزه خواهد بود!

در این طرز تهیه مربای انبه، ما از انبه‌های رسیده برای شیرین کردن و از سیب برای اضافه کردن بافت مربا استفاده می‌کنیم. انبه‌های رسیده به طور طبیعی شیرین هستند، از این رو نیاز نیست به مربا شکر اضافه کنید. با این وجود، انبه پکتین یا ژلاتین گیاهی بسیار کمی دارد و همه می‌دانیم که در نبود پکتین مربا بافت خوبی نخواهد داشت. اما جای نگرانی نیست. سیب این کمبود را به خوبی جبران می‌کند. سیب سرشار از پکتین است و با پختن و مخلوط کردن آن با انبه‌ها، با کمترین تلاش غلظت و رنگ مد نظر ما بدست می‌آید.

برای تهیه‌ی این مربا تنها 30 دقیقه وقت لازم دارید، به همین دلیل است که ما عاشقش هستیم. بعد از آماده شدن، شما می‌توانید بلافاصله از خوردن آن لذت ببرید و یا از دستورالعمل‌های ما در مورد نحوه نگهداری آن در شیشه‌های مربا استفاده کنید. به این ترتیب، شما یک مربای سالم و بدون شکر دارید. با مواد اولیه‌ای که در این طرز تهیه مربای انبه در نظر گرفته‌ایم در نهایت 350 گرم مربا بدست می‌آید، اما شما می‌توانید به راحتی این مقادیر را تغییر دهید.

طرز تهیه مربای انبه بدون شکر

این مربای انبه دارای طعم استوایی خوشمزه‌ای است که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. آن را بر روی نان صبحانه بزنید، آن را در ماست با گرانولای خانگی مخلوط کنید و یا همراه غلات صبحانه میل کنید. شما حتی می‌توانید از آن به عنوان فیلینگ برای کوکی‌ها، پای و یا روکش برای چیزکیک استفاده کنید. فرقی نمی‌کند که چگونه این مربا را مصرف می‌کنید، امیدوارم شما نیز مانند ما از آن لذت ببرید!

مواد اولیه برای تهیه مربای انبه بدون شکر

انبه رسیده پوست کنده 380 گرم
سیب بزرگ یک عدد
آب 80 میلی لیتر
لیمو نصف لیمو

مراحل طرز تهیه مربای انبه بدون شکر

مرحله 1

دستور پخت مربا انبه

  • حتما از انبه‌های خیلی رسیده استفاده کنید زیرا شیرین‌تر هستند؛ این انبه‌ها بسیار نرم می‌باشند و پوست آن‌ها بیشتر به رنگ قرمز نارنجی متمایل است.
  • ابتدا باید میوه را آماده کنید.
  • انبه و سیب را پوست بگیرید، هسته را جدا کرده و سپس به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.
  • پس از آماده کردن میوه‌ها آن‌ها را در یک قابلمه بریزید و آب لیمو، پوست لیمو رنده شده و آب را به آن‌ اضافه کنید.

مرحله 2

دستور پخت مربا انبه

  • مواد را خوب هم بزنید و اجازه دهید آب به جوش آید.
  • مواد را به مدت 20 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید.

مرحله 3

طرز پخت مربای انبه

  • حال، با استفاده از یک مخلوط کن برقی یا گوشت کوب برقی، انبه‌ها و سیب را مخلوط کنید. همچنین، می‌توانید مواد را به داخل یک غذاساز بریزید تا یکدست شود.
  • آن‌ها را مخلوط کنید تا یک پوره یکدست به دست آید.
  • قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و پخت مربا را برای 10 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  • همیشه هر چند دقیقه یکبار مربا را هم بزنید زیرا حباب می‌زند و به بیرون از قابلمه می‌پاشد.

مرحله 4

طرز تهیه مربای انبه بدون شکر

  • مربای انبه را بین شیشه‌های انبه تقسیم کنید و هنگام ریختن مربا در شیشه بسیار دقت کنید زیرا مربا داغ است.
  • اگر قصد دارید مربا را طی یک تا دو هفته‌ی آینده مصرف کنید، می‌توانید مربا را در یک شیشه تمیز بریزید، در آن را ببندید و قبل از گذاشتن در یخچال اجازه دهید خنک شود.
  • اگر قصد دارید برای مدت زمان طولانی‌تری آن را نگه دارید، حتما از شیشه، در و قاشق استریل شده استفاده کنید. در ادامه روند این کار را به شما آموزش می‌دهیم.
  • برای نگهداری مربا، مربا را در شیشه پر کنید؛ فقط توجه داشته باشید که 3 سانتی متر (1 اینچ) از دهانه‌ی شیشه خالی باشد. سپس، کمی مربا را هم بزنید تا حباب‌های باقیمانده در آن خارج شوند و لبه‌ی شیشه را تمیز کنید.
  • حال، در شیشه را بگذارید و آن را ببندید تا محکم شود.
  • شیشه مربا را به مدت 30 دقیقه وارونه قرار دهید. اگر بعد از گذشت این بازه‌ی زمانی با فشار دادن مرکز در باز نشد، شیشه مربا به خوبی بسته شده است و می‌توانید با خیال راحت آن را نگه دارید.
  • شیشه‌های مربای بسته شده به این روش را می‌توانید تا 4 ماه در کابینت نگهداری کنید. مربا انبه پس از باز شدن یک تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری است.

نکات تهیه مربای انبه

به منظور استرلیزه کردن شیشه‌ها و درب‌های مربا، ابتدا آن‌ها را با مایع ظرفشویی خوب تمیز کنید و به طور کامل شستشو دهید. سپس، در یک قابلمه آب سرد پر کنید و شیشه‌ها را داخل آن گذاشته و بر روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید آب به جوش آید و 15 دقیقه شیشه‌ها در آب جوش باقی بمانند. اجازه دهید درب‌های شیشه خشک شوند و خود شیشه‌ها را در فر که از قبل در دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) گرم شده است، قرار دهید. اجازه دهید شیشه‌ها در فر خشک شوند. سپس، شیشه‌ها برای پر کردن مربا آماده خواهند بود.

نظرات