طرز تهیه آب انبه در منزل + خواص انبه
انبه به دلیل طعم آبدار دلپذیری که دارد، یکی از بهترین میوه ها در فصل تابستان است. از انبه، پادشاه میوه ها مطمئناً می توان به طرق مختلف لذت برد و گزینه مناسبی برای دسرهای فرآوری شده است تا ولع مصرف قند شما را کنترل کند. در ادامه طرز تهیه آب انبه خانگی و خواص آن را برایتان شرح میدهیم.
طرز تهیه آب انبه خانگی
قبل از تهیه آب انبه حتما آنها را به مدت چند ساعت در یک ظرف خیس کنید.
- انبه های شیرین کاملا رسیده را انتخاب کنید. آنها را به خوبی بشویید.
- انبه ها را پوست بگیرید و خرد کنید. راه دیگر این است که فقط آنها را نصف کنید.
- گوشت داخلی را با چاقو به مکعب برش دهید ، بدون اینکه پوست انبه را برید. سپس با قاشق کمی بزرگ گوشت را از پوست جدا کرده و مکعب ها را بیرون بیاورید.
- آنها را بهمراه 2 تا 3 قاشق چایخوری شکر یا عسل به یک مخلوط کن مخلوط کن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید برگ های زنجبیل و نعناع را نیز اضافه کنید.
- مقداری تکه یخ، آب سرد، آب پرتقال یا آب نارگیل اضافه کنید.
- مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایا برای داشتن آبمیوه رقیق تر لازم است مایعات بیشتری اضافه کنید.
- مقداری دانه تخم شربتی بخیسانید و برای تزئین استفاده کنید.
- آب انبه را به لیوان های سرو بریزید.
خواص انبه:
این میوه گرمسیری با طراوت، آبدار و خوشمزه مانند اکثر میوه ها فواید غذایی خوبی دارد. در ادامه بخوانید تا بدانید چرا انبه برای شما بسیار مفید است.
- در مبارزه با سرطان کمک می کند
انبه حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کوئرستین ، فیستین ، ایزوکوئسیترین ، استراگالین ، اسید گالیک و متیل گالات است. تمام این خواص بدن ما را در برابر سرطان پستان، سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات و سرطان خون محافظت می کند. - به حفظ سطح کلسترول کمک می کند
انبه حاوی سطح بالایی از ویتامین C ، فیبر و پکتین است که آن را به یک میوه عالی تبدیل می کند که به کنترل سطح کلسترول بالا کمک می کند. - به پاکسازی پوست کمک می کند
یکی دیگر از فواید خوردن انبه این است که پوست شما را از اعماق بدن پاک می کند. منافذ پوست را درمان می کند و به پوست شما طراوت می درخشد. از این رو، انبه بخورید تا پوستی بی عیب داشته باشید. - در تنظیم دیابت کمک می کند
خوردن برگهای انبه برای تنظیم دیابت بسیار مناسب است. بنابراین، افرادی که از دیابت رنج می برند باید 5-6 برگ انبه را در یک ظرف بجوشانند. آن را یک شب خیس کنند و جوشانده فیلتر شده را صبح زود بنوشند. همچنین، انبه دارای شاخص گلیسمی پایین است، خوردن انبه در حد متوسط، سطح قند خون شما را افزایش نمی دهد. - به قلیایی سازی بدن کمک می کند
از آنجا که انبه با اسید تارتاریک و مالیک غنی شده و حاوی آثاری از اسید سیتریک است، به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می کند. - راهی برای لاغر شدن
از آنجا که انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری است، با خوردن یک انبه احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می شود. همچنین، از آنجا حاوی فیبر است، عملکرد هضم را افزایش می دهد و کالری های ناخواسته را از بدن می سوزاند. این به نوبه خود به کاهش وزن اضافی کمک می کند. - داشتن چشمهایی سالم
انبه همچنین دارای ویتامین A است و آن را به میوه ای مناسب برای بهبود بینایی چشم تبدیل می کند. همچنین از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری می کند. - به هضم خوب کمک می کند
آنزیم های موجود در انبه به تجزیه پروتئین در بدن کمک می کنند. انبه غنی از فیبر به هضم خوب بدن کمک کرده و از بسیاری از بیماری های مرتبط با معده جلوگیری می کند. - از گرمازدگی جلوگیری می کند
این میوه تابستانی همچنین در جلوگیری و درمان گرمازدگی کمک می کند. خوردن آن فوراً شما را خنک می کند و از این رو باعث طراوت می شود. - در تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید
انبه همچنین حاوی ویتامین C ، A و انواع مختلفی از کاروتنوئیدها است. تمام این مواد مغذی ضروری برای حفظ قدرت و سلامت سیستم ایمنی بدن مفید هستند. - از آن به عنوان اسکراب بدن استفاده کنید
جدا از خوردن غذا، استفاده از اسکراب انبه روی بدن پوستی صاف و لطیف به شما می دهد. می توانید با له کردن انبه و افزودن عسل و شیر به آن یک ماسک خانگی درست کنید. به آرامی ماساژ دهید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند و سپس آن را بشویید تا پوستی عالی بدست آورد. - غلظت و حافظه را بهبود می بخشد
اگر تمرکز و کمبود حافظه برای شما دشوار است، انبه بخورید. انبه نه تنها به بهبود تمرکز شما کمک می کنند بلکه باعث تقویت حافظه می شوند. - حاوی مقدار زیادی آهن است
محتوای بالای آهن در انبه یک درمان طبیعی برای افراد کم خون است. همچنین، زنان باید انبه بخورند تا سطح آهن و مقدار کلسیم در بدن افزایش یابد.