طرز تهیه ترشی انبه با سرکه سفید و شکر
انبه لطیف محبوب ترین نوع میوه ای است که برای ترشی استفاده می شود. انواع مختلفی از ترشی انبه تهیه می شود که بسته به منطقه و ادویه جات استفاده می شود. در ایران و شهر های جنوبی ایران ترشی انبه طرفداران بسیاری دارد و دستور تهیه های مختلفی نیز برای آن بسته به منطقه و نوع سلایق متفاوت است. ترشی انبه فواید زیادی برای سلامتی مانند بهبود سلامت دستگاه گوارش، تأمین ویتامین C دارد و به تولید فلور روده کمک می کند. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی انبه با سرکه آورده شده است. شما می توانید به راحتی در این فصل ترشی انبه را تهبه و نگهداری کنید.
طرز تهیه ترشی انبه با سرکه سفید و شکر
مواد لام برای طرز تهیه ترشی انبه با سرکه سفید
- 1 فنجان آب
- ½ فنجان سرکه سفید
- ¼ فنجان شکر دانه ریز
- 2 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 3 انبه، پوست کنده و برش خورده
طرز تهیه ترشی انیه با سرکه و شکر
مرحله 1
آب، سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی کاملاً با هم ترکیب کرده و بگذارید تا جوش بیاید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود، و این مورد حدود 1 ساعت زمان لازم دارد.
مرحله 2
برش های انبه را در یک شیشه تمیز قرار دهید. مخلوط سرکه را روی انبه بریزید. درب آن را ببندید و 8 تا 12 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ترشی انبه هندی
مواد لام برای طرز تهیه ترشی انبه
- انبه کال : 10
- روغن بادام زمینی: 1 لیتر
- پودر زیره: 50 گرم
- پودر شنبلیله: 20 گرم
- رب زنجبیل: 100 گرم
- پودر زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
- پودر خردل: 500 گرم
- نمک: 500 گرم
- پودر چیلی قرمز: 500 گرم
- نخود: 50 گرم
- حبه سیر: 100 گرم
- جاگی: 500 گرم
طرز تهیه ترشی انیه با سرکه و شکر
مرحله 1: با نصف کردن انبه ها شروع کنید و همه آن ها را به صورت مربع خرد کنید.
مرحله 2: در یک کاسه بزرگ، یک لیتر روغن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی گرم شد پودر زیره، زنجبیل پودر شنبلیله و رب سیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. روغن گرم به تقویت عطر و طعم ادویه ها کمک می کند. برای مخلوط کردن مواد می توانید از مخلوط کن دستی استفاده کنید. بعد از مخلوط شدن مواد، زردچوبه و پودر خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3: نمک و پودر چیلی قرمز را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. نخود، باقی مانده پودر زیره و سیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اکنون، انبه ها را در روغن بریزید، دستکش بپوشید تا انبه ها در ماسالای پاچادی مخلوط شوند تا زمانی که قطعات انبه برش خورده کاملاً پوشانده شوند.
مرحله چهارم: مواد را به ظرف منتقل کنید. درب آن را با پارچه بپوشانید و به صورت ایمن آن را ببندید. بگذارید ترشی به مدت سه روز استراحت کند، در صورت نیاز روغن ، پودر چیلی ، نمک و غیره اضافه کنید و طعم آن را بررسی کنید.