طرز تهیه ماقوت مشهدی خوشرنگ و خوشمزه با نشاسته

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ماقوت دسر شفاف و خوشمزه و خوشرنگی که خیلی راحت و آسان تهیه میشود و میتوانید از آن به عنوان عصرانه و یا دسر در کنار شام استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید در این مطلب طرز تهیه و مواد لازم برای آماده کردن ماقوت مشهدی را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه ماقوت مشهدی

نشاسته 5 قاشق غذاخوری
آب 5 لیوان
زعفرانبه مقدار لازم
شکر 1 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
خلال بادام1/4 لیوان
عرق هل 1قاشق غذا خوری

توجه: به جای عرق هل از پودر هل نیز میتوانید استفاده کنید. به مقدار 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه ماقوت مشهدی

  1. حل کردن نشاسته

    اول آب سرد با نشاسته را خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز شود. بعد آن را روی گاز با شعله متوسط بگذارید و به آرامی هم بزنید تا کمی قوام بیاید.

  2. هم زدن نشاسته

    به مدت 10 دقیقه مواد را بهم بزنید و مراقب باشید تا ته نگیرد. تا جایی به هم بزنید که بوی خامی نشاسته از بین برود.

  3. اضافه کردن سایر مواد

    در این مرحله شکر را به همراه زعفران، گلاب، هل و خلال بادام به نشاسته اضافه کنید.

  4. به هم زدن ادامه دهید

    5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. و بعد از آن زیر شعله را خاموش کنید.

  5. سرو کردن ماقوت

    ماقوت مشهدی را در ظرفی که میخواهید در آن سرو کنید بریزید تا سرد شود.

  6. تزیین ماقوت مشهدی

    میتوانید ماقوت مشهدی را با پسته، گردو و یا گل محمدی تزیین کنید.

نکات دستوری برای تهیه ماقوت مشهدی

  • توجه داشته باشید ماقوت باید سرد سرو شود پس حتما بعد از خنک شدن و ریختن در قالب چند ساعت در یخچال نگهداری شود. بهتر است 3 الی 4 ساعت ماقوت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  • توجه داشته باشید به مقداری که گلاب میریزید باید از آب کم کنید تا زیادی رقیق نشود.
  • باید حسابی مراقب ته نگرفتن ماقوت باشید و مدام هم بزنید.
  • ماقوت نباید سفت باشد باید خیلی نرم و لطیف باشد.
  • برای اینکه ماقوت شما براق بوده و بوی خامی نشاسته ندهد در مرحله ی دوم حتما اجازه بدهید 10 الی 15 دقیقه قل بزند و بپزد.
  • اگر ذائقه شما شیرین پسند است میتوانید مقدار شکر آن را بیشتر کنید.
  • اگر بادام را از قبل با گلاب خیس کنید ماقوت شما خیلی خوشمزه تر میشود.

همچنین ببینید: طرز تهیه باسلوق زعفرانی

نظرات