طرز تهیه ماقوت مشهدی خوشرنگ و خوشمزه با نشاسته
ماقوت دسر شفاف و خوشمزه و خوشرنگی که خیلی راحت و آسان تهیه میشود و میتوانید از آن به عنوان عصرانه و یا دسر در کنار شام استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید در این مطلب طرز تهیه و مواد لازم برای آماده کردن ماقوت مشهدی را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه ماقوت مشهدی
نشاسته | 5 قاشق غذاخوری |
آب | 5 لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
شکر | 1 لیوان |
گلاب | 1/2 لیوان |
خلال بادام | 1/4 لیوان |
عرق هل | 1قاشق غذا خوری |
توجه: به جای عرق هل از پودر هل نیز میتوانید استفاده کنید. به مقدار 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه ماقوت مشهدی
- حل کردن نشاسته
اول آب سرد با نشاسته را خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز شود. بعد آن را روی گاز با شعله متوسط بگذارید و به آرامی هم بزنید تا کمی قوام بیاید.
- هم زدن نشاسته
به مدت 10 دقیقه مواد را بهم بزنید و مراقب باشید تا ته نگیرد. تا جایی به هم بزنید که بوی خامی نشاسته از بین برود.
- اضافه کردن سایر مواد
در این مرحله شکر را به همراه زعفران، گلاب، هل و خلال بادام به نشاسته اضافه کنید.
- به هم زدن ادامه دهید
5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. و بعد از آن زیر شعله را خاموش کنید.
- سرو کردن ماقوت
ماقوت مشهدی را در ظرفی که میخواهید در آن سرو کنید بریزید تا سرد شود.
- تزیین ماقوت مشهدی
میتوانید ماقوت مشهدی را با پسته، گردو و یا گل محمدی تزیین کنید.
نکات دستوری برای تهیه ماقوت مشهدی
- توجه داشته باشید ماقوت باید سرد سرو شود پس حتما بعد از خنک شدن و ریختن در قالب چند ساعت در یخچال نگهداری شود. بهتر است 3 الی 4 ساعت ماقوت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
- توجه داشته باشید به مقداری که گلاب میریزید باید از آب کم کنید تا زیادی رقیق نشود.
- باید حسابی مراقب ته نگرفتن ماقوت باشید و مدام هم بزنید.
- ماقوت نباید سفت باشد باید خیلی نرم و لطیف باشد.
- برای اینکه ماقوت شما براق بوده و بوی خامی نشاسته ندهد در مرحله ی دوم حتما اجازه بدهید 10 الی 15 دقیقه قل بزند و بپزد.
- اگر ذائقه شما شیرین پسند است میتوانید مقدار شکر آن را بیشتر کنید.
- اگر بادام را از قبل با گلاب خیس کنید ماقوت شما خیلی خوشمزه تر میشود.
همچنین ببینید: طرز تهیه باسلوق زعفرانی