طرز تهیه پنکیک گوشت و قارچ بدون فر به روش جدید

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پنکیک گوشت بدون فر یکی از غذاهای ساده و بی نظیر یونانی می باشد. پنکیک گوشت و قارچ برای ناهار یا شام سبک انتخاب لذیذی است و پایه ی اصلی این غذا گوشت است که منبع غنی پروتئین و آهن می باشد. این غذای خوشمزه در کنار انواع سالاد ها و با نوشیدنی های مختلف قابل سرو است.

طرز تهیه ی پنکیک گوشت و قارچ بدون فر

پنکیک گوشت و قارچ بدون فر تا حدودی به کرپ شباهت دارد زیرا در پنکیک گوشت و قارچ هم باید خمیر را آماده کنیم و مواد میانی را داخل خمیر بریزیم، سپس روی اجاق گاز قرار دهیم. این غذا با خمیر یوفکا هم قابل طبخ است. در ادامه طرز تهیه پنکیک گوشت بدون فر را با شما به اشتراک میگذاریم.

برای تهیه پنکیک داخل ساندویچ ساز نیز می توانید به مینویسم مراجعه کنید.

پنکیک گوشت بدون فر

در شرایطی که به فر دسترسی ندارید، می توانید پنکیک گوشت را بدون فر و روی اجاق گاز آماده کنید. برای تهیه پنکیک گوشت بدون فر به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای آماده کردن خمیر پنکیک گوشت

آرد الک شده7 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
شیر1 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه پنکیک گوشت

گوشت چرخ کرده400 گرم
پیاز2 عدد کوچک
رب2 قاشق غذاخوری
قارچ300 گرم
فلفل دلمه ای اختیاری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل و نمکبه مقدار لازم

دستور پخت پنکیک گوشت بدون فر

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده سازی خمیر پنکیک

    برای این کار دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی میریزیم و با همزن تا زمانی که از لختگی خارج شود میزنیم. سپس مقدار ذکر شده ی شیر را به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم بعد از یکدست شدن مواد آرد را روی آن الک می کنیم و هم میزنیم تا خمیر رقیقی حاصل شود.

  2. آماده سازی مواد میانی پنکیک

    پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و کمی که همراه با پیاز تفت دادیم، ادویه(زردچوبه و فلفل) را به آن اضافه میکنیم و سپس قارچ ها را به شکل دلخواه خرد کرده و به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود با گوشت و پیاز سرخ می کنیم. در آخر نمک و رب را به آن اضافه کرده و تا از بین رفتن بوی خامی رب میگذاریم روی حرارت بماند. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه میدهیم که خنک شود.

  3. آماده کردن پنکیک

    داخل یک تابه نچسب را مقداری چرب کرده و با ملاقه به مقدار لازم(با توجه به تابه) از مواد خمیر آماده کرده از قبل را داخل ماهی تابه ریخته و با چرخاندن تابه، تمام آن را به خمیر آغشته کرده تا شبیه دایره ای شود و زمانی که حباب های کوچکی روی آن خمیر به وجود آمد آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی رنگ شود.

  4. مرحله نهایی

    در آخرین مرحله از طرز تهیه پنکیک گوشت و قارچ بدون فر، هر کدام از پنکیک ها را داخل بشقابی قرار داده و در وسط آن مقداری از مواد میانی میریزیم و سپس به مقدار دلخواه از پنیر اضافه میکنیم و به شکل رول یا مثلثی میپیچیم، داخل قابلمه ای گذاشته و سپس روی اجاق گاز دم کنی فلزی ای قرار داده و این قابلمه را روی آن میگذاریم و مقدار شعله را کم میکنیم تا پنیر ذوب شود.

پنکیک خوشمزه برای صبحانه

پنکیک موزی بدون شیر

ترفندهای پخت پنکیک گوشت و قارچ بدون فر

  • برای پخت پنکیک گوشت و قارچ بدون فر، بهتر است تابه را با یک قلمو یا مقدار کمی پنبه آغشته به روغن، چرب کنید.
  • می توانید پوره گوجه فرنگی را جایگزین رب کنید.
  • میتوانید لایه لایه پنکیک و مواد را قرار دهید که شبیه به لازانیا میشود.
  • برای تهیه پنکیک گوشت و قارچ بدون فر، اجازه دهید مواد گوشتی بخوبی خنک شوند، سپس از آنها استفاده کنید.
نظرات