طرز تهیه پیده گوشت و قارچ غذای ترکیه ای خوشمزه و راحت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیده یک غذای سنتی است که از سواحل دریای سیاه ترکیه می آید و به نوعی غذای مشابه پیتزای ایتالیایی یا نان های مسطح خاورمیانه است. یک نان بسیار ساده پایه است، و به جای چرخاندن به صورت دایره، به شکل مستطیلی در می آید که اغلب در کناره ها غلتانده می شود. پیده سنتی سس ندارد. معمولاً یک پایه گوشت دلچسب با سبزیجات انتخابی شما وجود دارد. در ادامه طرز تهیه پیده گوشت و قارچ توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.

طرز پخت پیده گوشت ترکیه با قارچ

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیده گوشت و قارچ ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای پیده گوشت و قارچ

 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ریز خرد شده 1 عدد
سیر، خرد شده 2-3 حبه
فلفل خرد شده 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 400 گرم
موزارلای رنده شده 150 گرم
جعفری برگ صاف، خرد شده ¼ فنجان
گوشت خرج کرده 400 گرم
آرد خود به خود به اضافه برای ورز دادن 1 ½ فنجان
 نمک 1 قاشق چایخوری
ماست یونانی 1 فنجان

مراحل طرز تهیه پیده گوشت و قارچ

  • فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد با فن گرم کنید.
  • برای درست کردن خمیر، آرد، نمک و ماست را در ظرفی ریخته و با چنگال با هم مخلوط کنید.
  • روی یک میز تمیز بچرخانید و ورز دهید. در صورت نیاز آرد بزنید و به مدت حدود 2 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و بدون چسبندگی به دست آید.
  • برای مواد داخل خمیر ، روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیاز، سیر و فلفل را با کمی نمک، چند دقیقه تفت دهید.
  • قارچ ها را نگینی خرد کنید (یا در مخلوط کن بریزید) و به مواد اضافه و تفت بدهید.
  • گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
  • خمیر را به 2 یا 4 تکه تقسیم کنید و با آرد بیشتر، به نان‌های مسطح قایقی شکل پهن کنید.
  • روی سینی‌هایی که به خوبی چرب شده یا آستر شده‌اند قرار دهید.
  • لبه ها را کمی به سمت داخل بغلتانید. مواد گوشتی را روی هر پایه خمیر بریزید و روی آن فلفل دلمه ای و سپس موزارلا بریزید.
  • لبه ها را کمی جمع کنید تا به حالته دیواره در بیاید.
  • به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا طلایی و حباب بزند. از فر خارج کنید و با کمی جعفری و سماق یا پاپریکا تزئین کنید.
نظرات