طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه با رب گوجه؛ مجلسی رستورانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چلو گوشت غذایی مجلسی است و یکی از انواع غذاهای اعیانی می باشد که برای مهمانی و مجالس مناسب است، بنابراین یادگیری طرز تهیه چلو گوشت خالی از لطف نیست! در این آیتم آموزش آشپزی از سایت مینویسم طرز تهیه چلو گوشت را ارائه داده ایم تا این غذای فوق العاده را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

چلو گوشت را با این رسپی که در ادامه می آموزید تهیه کنید و متوجه تفاوت این چلو گوشت با چلو گوشت هایی که پیش از این نوش جان کرده اید، شوید.

مواد لازم برای چلو گوشت

گوشت گوسفند900 گرم
چوب دارچین2 عدد کوچک
برنج8 پیمانه
زعفرانیک پنس
رب گوجه فرنگی4 قاشق غذاخوری
پیاز5 عدد متوسط
سیر4 حبه
برگ بو7 عدد
روغنبه مقدار لازم
آب16 لیوان
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه چلو گوشت

زمان مورد نیاز: 3 ساعت و 40 دقیقه

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و به شکل نگینی خرد می کنیم.

  2. دم کردن زعفران

    برای تهیه چلو گوشت، زعفران را به روشی که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم، دم می کنیم تا حسابی رنگ دهد.

  3. آماده کردن سیر

    سیر ها را فقط پوست کنده و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه چلو گوشت مجلسی حاضر باشد.

  4. خرد کردن گوشت

    گوشت را به اندازه های کمی کوچکتر تقسیم می کنیم.

  5. مزه دار کردن گوشت

    با یک قلمو تمام قسمت های گوشت را به زعفران آغشته می کنیم. این کار باعث خوشمزه تر شدن چلو گوشت ساده می شود.

  6. افزودن فلفل سیاه

    به مقدار دلخواه فلفل سیاه نیز روی گوشت می ریزیم.

  7. تهیه چلو گوشت

    در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. برای تهیه چلو گوشت، پیاز را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم.

  8. ریختن زردچوبه

    حال زردچوبه را در قابلمه چلو گوشت می ریزیم و به همراه پیاز تفت می دهیم.

  9. اضافه کردن گوشت

    بعد از زردچوبه، نوبت اضافه کردن گوشت به چلو گوشت می باشد. حال گوشت را می ریزیم و تا زمانی که تغییر رنگ دهد، تفت می دهیم.

  10. افزودن رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی را به مواد قبلی چلو گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در کنار بقیه مواد تفت بخورد.

  11. ریختن آب

    آب را می ریزیم و کمی هم می زنیم تا رب و زردچوبه به آب رنگ دهند.

  12. اضافه کردن چوب دارچین

    در این مرحله از طرز تهیه چلو گوشت و بعد از اینکه آب جوشید، چوب دارچین را می اندازیم.

  13. افزودن سیر

    سیر را اضافه کرده و هم می زنیم.

  14. ریختن برگ بو

    برگ بو را به قابلمه چلو گوشت مجالسی اضافه می کنیم تا بوی زهم گوشت از بین برود.

  15. افزودن نمک

    تقریبا 15 دقیقه مانده به آخر، مقدار لازم نمک را به چلو گوشت اضافه می کنیم.

  16. پختن برنج

    برنج را نیز به روش دلخواه خودتان طبخ کنید. البته لازم به ذکر است که برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است برنج را آبکش کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : روش پخت ته چین گوشت

شیوه تهیه انواع خورشت با گوشت قرمز

طرز تهیه چلو گوشت ساده با رب
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

نکات مهم در پخت چلو گوشت

  • برای خوشمزه تر شدن چلو گوشت رستورانی، بهتر است از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی استفاده کنید و همچنین می توانید گوشت گوساله بریزید.
  • لازم است تقریبا 3 الی 4 ساعت چلو گوشت بپزد تا گوشت پخته و آب چلو گوشت غلیظ شود.
  • می توانید این چلو گوشت را تهیه کرده و با باقالی پلو، پلو زعفرانی، برنج دمی یا شوید پلو نوش جان کنید.
  • لازم می دانیم این موضوع را یادآور شویم که چلو گوشت اصلی بدون رب تهیه می شود و شما نیز برای تهیه چلو گوشت ساده بدون رب، کافیست رب گوجه فرنگی را حذف کنید.
  • همچنین برای تهیه چلو گوشت دو نفره، همین مقدار مواد اولیه را تقسیم بر 4 کنید.
  • می توانید کمی از زعفران دم کرده را نگه داشته و به همراه نمک به چلو گوشت اضافه کنید.
  • در برخی دستور ها مقداری هویج و فلفل دلمه ای را به همراه سیر به چلو گوشت اضافه می کنند البته ما توصیه نمی کنیم زیرا طعم چلو گوشت اصلی را تغییر می دهد.
  • برای اینکه چلو گوشت مجلسی چرب و چیلی تر شود، مقداری دنبه را به همراه گوشت در قابلمه بریزید تا در کنار هم بپزند.
  • برای اینکه چلو گوشت زودتر آماده شود، زودپز را جایگزین قابلمه کنید؛ البته باید دقت کنید که گوشت نسوزد زیرا در زودپز خیلی زودتر می پزد و ممکن است بسوزد.
  • اگر از گوشت گوساله برای تهیه چلو گوشت استفاده می کنید، کمی عصاره قلم یا عصاره گوشت گوسفندی را به آن اضافه کنید.

مطالب مرتبط : دستور تهیه چلو دیزی با گوشت

مراحل تهیه ماهیچه با طعم رستورانی

نظرات