طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه به سبک رستورانی و حرفه ای

کتلت گوشت معروف ترین کتلت است و از آنجایی که در آن گوشت چرخ کرده می ریزیم، ضمن اینکه دارای پروتئین زیادی می باشد و به علاوه سریع آماده می شود. ما پیش از این طرز تهیه کتلت مرغ را در مینویسم آموزش داده ایم و امروز قرار است طرز تهیه کتلت گوشت را ارائه دهیم.
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
کتلت گوشت با سیب زمینی تهیه کنید تا هم بافت بهتری داشته باشد و هم کتلت گوشت وا نرود. تا انتهای مطلب همراه ما باشید با طرز تهیه کتلت گوشت.
مواد تهیه کتلت گوشت
تخم مرغ | 3 عدد |
سیب زمینی | 6 عدد متوسط |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | 370 گرم |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز | 2 عدد کوچک |
روغن | به میزان لازم |
مطالب مرتبط : راز خوشمزه تر شدن کتلت گوشت
دستور تهیه همبرگر با گوشت چرخ کرده
دستور کتلت گوشت
زمان مورد نیاز: 50 دقیقه
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست می کنیم و با رنده سایز ریز، رنده می کنیم و برای تهیه کتلت گوشت کنار می گذاریم.
- آماده کردن سیب زمینی
سیب زمینی را ریز رنده می کنیم.
- تهیه مواد کتلت گوشت
پیاز را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
- ریختن سیب زمینی
سیب زمینی را به پیاز اضافه کرده و با فشار دست آب آن را می گیریم تا کتلت گوشت خوشمزه تر شود.
- افزودن گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- افزودن تخم مرغ
تخم مرغ را دانه دانه به مواد کتلت گوشت اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
- اضافه کردن ادویه
نمک می زنیم و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
- آماده شدن مواد کتلت گوشت
مواد کتلت گوشت را با دست ورز می دهیم و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم تقریبا 1 ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.
- سرخ کردن کتلت گوشت
در تابه ای روغن ریخته و کتلت گوشت را سرخ می کنیم.

نکات پخت کتلت گوشت
- بهتر است کتلت گوشت را به صورت نازک سرخ کنید تا به خوبی بپزد.
- دو طرف کتلت گوشت باید به خوبی سرخ شوند.
- می توانید سیب زمینی پخته را جایگزین سیب زمینی خام کنید.
- اگر مایه کتلت گوشت آبکی بود، کمی آرد نخودچی بریزید.
- همچنین می توان از آرد سوخاری استفاده کرد.
- بهتر است از گوشت چرخ کرده کم چرب برای تهیه کتلت گوشت استفاده کنید.
- برای خوش عطر تر شدن کتلت گوشت، کمی پودر زیره بریزید.
- می توانید هر بار به اندازه ی نارنگی از مواد کتلت گوشت برداشته و و بعد از اینکه با دست شکل دادید، درون آرد سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید تا کتلت گوشت ترد تر شود.
- در برخی رسپی ها کمی زعفران دم کرده و بعد از پخت کتلت گوشت به آن اضافه می کنند.
- همچنین می توانید کمی سیر را رنده کرده و به مواد کتلت گوشت اضافه کنید.
- باید آب پیاز و سیب زمینی را کامل بگیرید تا کتلت گوشت وا نرود.
- اگر کتلت گوشت با سیب زمینی خام تهیه کنید، روغن کمتری جذب می کند.
- در کنار کتلت گوشت، گوجه فرنگی سرخ کنید.
- می توانید فلفل دلمه ای و هویج رنده شده را به مواد کتلت گوشت اضافه کنید.
- دقت کنید که نباید روغن زیاد داغ شود تا کتلت گوشت نسوزد.
- برای زیباتر شدن کتلت گوشت قالب بزنید و سرخ کنید.
- بهتر است تخم مرغ را حذف نکنید.
- از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید تا کتلت گوشت خوشمزه تر شود.
- می توانید کمی آبلمیو را به مواد کتلت گوشت اضافه کنید.
- هر سبزی معطر دلخواه را می توانید به مواد کتلت گوشت اضافه کنید.
همچنین بخوانید : روش پخت کوبیده گوشت