Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه رولت گوشت برای ۱۰ نفر با ذکر نکات طلایی

غذاهایی که با گوشت تهیه می شود در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. رولت گوشت هم از آن دسته غذاهایی می باشد که اگر یک بار آن را امتحان کنید از طعم عالی آن لذت می برید و دوست دارید هر روز آن را بپزید و میل کنید. طرز تهیه رولت گوشت بسیار ساده و آسان می باشد و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. رولت گوشت را می توانید برای ناهار، عصرانه و همچنین شام سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه و مراحل طبخ رولت گوشت ادامه مطلب را بخوانید. همچنین نکات طلایی در پایان مقاله آورده شده که با رعایت آن ها رولت گوشت خوشمزه تری خواهید داشت.

مواد لازم برای پخت رولت گوشت برای 10 نفر

گوشت چرخ کرده1500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز8 عدد
کره یک قالب 100 گرمی
زعفران دم کرده5 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی8 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 7 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار کم
پودر سیربه مقدار لازم
جعفری خرد شدهدو قاشق غذا خوری
آرد سوخارییک قاشق غذا خوری

طرز تهیه رولت گوشت برای 10 نفر

  1. تهیه سس رولت گوشت

    ابتدا یک پیاز را پوست کنید و رنده ریز کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز را به خوبی سرخ کنید بعد از اینکه پیاز سرخ شد مقداری پودر سیر را به آن اضافه کنید سپس 8 قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کنید همراه با مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه. مواد را به خوبی تفت بدهید تا بوی خامی رب از بین برود. زعفران دم کرده را به سس اضافه کنید سپس سه لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوش آمد، شعله گاز را کم کنید تا روی حرارت ملایم بجوشد.

  2. مرحله دوم: آماده کردن مواد رولت گوشت

    پیازها را پوست کنید و بشویید سپس با رنده ریز رنده کنید و فشار بدهید تا آب اضافی پیاز خارج شود. درون یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

  3. مرحله سوم

    مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه را به همراه 2 عدد تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری آرد و مقداری جعفری خرد شده به مواد رولت گوشت اضافه کند و با دست به خوبی مواد را ورز بدهید تا به خوبی باهم ترکیب شوند.

  4. مرحله چهارم

    روی مواد رولت گوشت را با یک سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند.

  5. مرحله پنجم

    تا زمانی که مواد رولت گوشت در یخچال است سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و درون ماهیتابه سرخ کنید.

  6. مرحله ششم

    رولت گوشت را از یخچال خارج کنید سپس روی یک سطح صاف پلاستیک پهن کنید و مایع رولت را روی آن باز کنید. ضخامت مواد حداقل باید یک سانت باشد.

  7. مرحله هفتم

    سیب زمینی های سرخ شده را روی مایع رولت گوشت بریزد سپس مایع گوشت را جمع کنید تا رول شود و به خوبی سفت و فیکس شود و رولت گوشت را برای 15 دقیقه درون فریز قرار دهید تا خودش را بگیرد.

  8. مرحله هشتم

    در این مرحله باید کمی رولت گوشت را سرخ کنید. برای سرخ کردن رولت گوشت می توانید از کره و یا روغن استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که همه طرف رولت گوشت را بچرخانید تا به خوبی سرخ شود.

  9. مرحله نهم و مرحله آخر تهیه رولت گوشت

    در این مرحله باید رولت گوشت را به مدت یک ساعت درون سسی که از قبل آماده کرده بودید قرار دهید تاحسابی مغز پخت شود و طعم سس را به خود بگیرد.

نکات مهم و کلیدی برای تهیه رولت گوشت

  • برای تهیه مواد درون رولت گوشت می توانید از مغز گردو، زرشک، سیب زمینی، تخم مرغ آبپز و یا هرچیزی که به مذاق شما خوش کی آید استفاده کنید.
  • اضافه کردن ادویه‌ های مختلف مانند زردچوبه، پودر پاپریکا، کمی آبلیمو باعث خوش طعم شدن رولت گوشت میشود.
  • ورز دادن گوشت همراه مواد نکته خیلی مهمی است و تاثیر زیادی در بهتر شکل گرفتن رولت گوشت شما دارد و باعث میشود که از هم باز نشود.
  • ریختن آرد برای تهیه رولت گوشت اختیاری است اگر حس کردید موادتان انجسام کافی دارد می توانید از آرد استفاده نکنید اما اگر انسجام مواد کافی نبود یک الی دو قاشق غذا خوری آرد یا پودر سوخاری به آن اضافه کنید.
  • مطمئن شوید که رولت‌ های گوشت را به اندازه کافی سرخ کنید تا درون آنها کاملاً پخته شود و طعم خامی ندهد. همچنین میتوانید رولت گوشت را درون فر بپزید.

همچنین بخوانید: پیشنهاد غذا با گوشت چرخ کرده

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.