طرز تهیه بیفتک گوشت (ترد و لذیذ)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

بیفتک گوشت نوعی استیک فرانسوی است که طعم و ظاهر فوق العاده ای دارد. تفاوت بیفتک با استیک در این است که گوشت بیفتک را می کوبیم. اگر شما هم مثل من علاقه مند به درست کردن بیفتک گوشت در خانه هستید تا در مهمانی ها غذایی متنوع و در عین حال خوشمزه و مجلسی را در اختیار مهمان ها قرار دهید، این مطلب را از دست ندهید.

دستور پخت بیفتک گوشت

بیفتک با گوشت یکی از غذاهای لذیذ است که از گوشت تهیه می شود. بهترین گوشتی که برای آن به کار می برند، گوشت گوساله است. ما در این مطلب طرز تهیه بیفتک با گوشت را در اختیار شما قرار داده ایم که می توانید مورد استفاده قرار دهید.

پیشنهاد می شود طرز تهیه پنکیک گوشت را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه بیفتک گوشت گوساله

گوشت (راسته گوساله)300 گرم
پیاز2 عدد متوسط
سس سویا1.5 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
رزماریکمی کمتر از 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز پخت بیفتک گوشت

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن گوشت

    گوشت ها را به صورت افقی و در جهت بافت گوشت، لایه لایه با ضخامت 5 سانت برش داده و روی تخته ای می گذاریم. سپس با گوشت کوب آن را می کوبیم. در سینی ای می چینیم و کنار می گذاریم.

  2. خرد کردن پیاز

    پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم. برای بیفتک گوشت فرقی ندارد درشت یا ریز باشد.

  3. آماده کردن مواد مزه دار

    در ظرف گودی پیاز ها را می ریزیم. سس سویا را اضافه کرده و هم می زنیم. پودر سیر را می ریزیم. روغن زیتون را افزوده و همه ی مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم. رزماری می زنیم و کنار می گذاریم.

  4. مزه دار کردن گوشت

    گوشت را به همان شکل درون مواد مزه دار ریخته و حسابی به آن آغشته می کنیم. این مواد مزه دار برای بیفتک گوشت بی نظیر است. گوشت را با همین مواد در فریزر قرار داده و 18 ساعت استراحت می دهیم.

  5. پختن بیفتک گوشت

    گوشت را نیم ساعت قبل از فریزر خارج کرده و در تابه ای فقط چند قطره روغن می ریزیم و بیفتک ها را در آن می اندازیم. اجازه می دهیم هر طرف بپزد.

نکات کلیدی برای تهیه بیفتک گوشت

  • برای خوشمزه تر شدن بیفتک گوشت، مواد مزه دار در کنار گوشت ها را کمی سرخ می کنیم.
  • بهتر است گوشت بیفتک را به همان صورت که کمی آب دار هست، از روی حرارت بردارید، زیرا در غیر اینصورت گوشت خشک می شود.
  • اگر کمی سیب زمینی در کنار بیفتک گوشت سرخ کنید، دلپذیر تر می شود.
  • می توانید بیفتک گوشت را در دستگاه گریل نیز سرخ کنید.
  • اگر بیفتک گوشت را با سس خردل سرو کنید، طعم آن عالی می شود.

همچنین بخوانید :

پیده گوشت

اشترودل گوشت

ساندویچ گوشت

نظرات