طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه با قارچ و جوپرک مجلسی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

از محبوب ترین و پرکاربردترین پیش غذا های ایرانی سوپ است. یک پیش غذای خوشمزه که تنوع زیادی دارد. به طور معمولا از سوپ جو در اکثر مهمانی ها به عنوان یک پیش غذای پر طرفدار استفاده میشود. یکی از بهترین و مجلسی ترین سوپ ها سوپ شیر است که طعم بی نظیری دارد. در این پست طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.

آموزش دستور تهیه سوپ شیر و قارچ بدون خامه

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه سوپ شیر ارائه شده است:

مواد مورد نیاز سوپ شیر

شیر 1 لیتر
هویج 2 عدد
جعفری خرد شده 100 گرم
سینه مرغ 2\1 سینه مرغ
ذرت 100 گرم
جو پرک 200 گرم
آرد 3 قاشق غذاخوری
قارچ 100 گرم
پیاز 1 عدد
کره 10 گرم
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سوپ شیر

  • ابتدا قارچ و هویج را خرد می کنیم و کنار می گذاریم، سپس سینه مرغ را به همراه 1 لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم.
  • برای گرفتن بوی بد مرغ ادویه ها را به همراه یک عدد پیاز به مرغ اضافه می کنیم.
  • بعد از پخته شدم مرغ آن را ریش ریش کنید.
  • قارچ خرد شده را در یک تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
  • در یک قابلمه 1.5 لیتر آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از این که آب به جوش آمد جو پرک را اضافه کنید. جو را از قبل به مدت نیم ساعت خیس کنید.
  • یک تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید و کره را آب کنید. آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس نمک و فلفل را به آرد اضافه می کنید و دوباره هم می زنید.
  • بعد از این که نمک و فلفل را به آرد اضافه کردید شیر را به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم میزنید تا وقتی که غلیظ شود.
  • بعد از غلیظ شدن سس به قابلمه جو پرک اضافه نمایید.
  • هویج، مرغ، قارچ و سبزی را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با هم بپزند.
  • در این مرحله می توانید ذرت را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کرده و دهید تا سوپ لعاب بیندازد.
  • بعد از این که سوپ پخت و جا افتاد در ظرف مورد نظرسرو کنید. سپس با کمی جعفری و قارچ یا ذرت تزیین نمایید.

نکات مهم برای پخت سوپ شیر

  • 15 دقیقه قبل از سرو قارچ، ذرت و سبزی را اضافه کنید زیرا این مواد نیاز به پخت بیشتری ندارند.
  • اگر دوست دارید سوپ غلیظتری داشته باشید باید زمان پخت را بیشتر کنید.
  • اگر مایل بودید که به جای جو پرک از جو معمولی استفاده کنید باید آن را به مدت 2 ساعت خیس کنید.
نظرات