طرز تهیه مربای گل محمدی (خوشرنگ و خوش عطر)
مربای گل محمدی مربایی خوشمزه است که دارای خاصیت آرام بخش می باشد. مربای گل محمدی در کنار کره و همراه با نان تازه مزه ای بینظیر دارد. به این دلیل که گل محمدی در فصل خاصی روییده و برداشت می شود، بنابراین مربای گل محمدی را بهتر است در فصل خودش یعنی بهار و اوایل تابستان تهیه کنید.
دستور تهیه مربای گل محمدی
مربا را میتوان در طعم های مختلفی تهیه کرد. مربا در اصل از میوه های تازه تهیه می شود. در این مطلب شما با طرز تهیه مربای گل محمدی آشنا می شوید.
پیشنهاد می کنیم طرز تهیه شربت گل محمدی را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی
گل محمدی تازه | نیم کیلوگرم |
شکر | 1 کیلو گرم |
جوهر لیمو | نصف قاشق چایخوری |
آب | 3 لیوان |
نحوه پخت مربای گل محمدی
زمان مورد نیاز: 50 دقیقه
- آماده کردن گل محمدی
گلبرگ گل محمدی ها را از هم جدا کرده و می شوییم. روی پارچه ای می اندازیم تا آب اضافی آن خارج شود. برای مربای گل محمدی بهتر است آب اضافی نداشته باشد.
- آماده کردن شکر
در قابلمه ای شکر را همراه با آب می ریزیم و کمی هم می زنیم.
- تهیه مربای گل محمدی
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود و همچنین شروع به جوشیدن کند.
- اضافه کردن گل محمدی
گل محمدی ها را اضافه می کنیم، کمی هم زده و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم بماند تا گل ها کمی نرم تر شده و تغییر رنگ دهد.
- اضافه کردن جوهر لیمو
بعد از اینکه به قوام مورد نظر رسید، جوهر لیمو را ریخته و بعد از کمی هم زدن و 5 دقیقه روی حرارت ماندن آماده است.
نکات طلایی برای تهیه مربای گل محمدی
- برای جلوگیری از کپک زدن مربای گل محمدی، هنگام پخت اجازه دهید به قوام لازم برسد.
- جهت خوش طعم تر شدن مربای گل محمدی، کمی گلاب و هل بریزید.
- اگر میخواهید عطر مربا بیشتر باشد، بعد از ریختن گل ها به مدت 10 دقیقه دمکنی قرار دهید و سپس بردارید.
- برای مجلسی تر شدن مربای گل محمدی، بعد از خاموش کردن، کمی گردو را به اندازه ی دلخواه خرد کرده و در آن بریزید.
همچنین بخوانید :