طرز تهیه شربت گل محمدی؛ صورتی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

احتمالا از گلاب گیری کاشان مطالبی را شنیده باشید. از شغل های اصلی مردم کاشان گلاب گیری است. از مهمترین خواص گل محمدی میتوان به آرام بخش بودن این گل اشاره کرد. شربت گل محمدی، شربتی بسیار خوشمزه و خوشرنگ است که از گل محمدی تهیه می شود و علاوه بر طعم خوشایندی که دارد بسیار خوشرنگ است.

طریقه تهیه شربت گل محمدی

نوشیدنی و شربت، تنوع زیادی دارند و شامل انواع مختلفی نظیر شربت آلبالو، شربت سکنجبین، شربت زعفران، شربت گل محمدی و … می شود. در این مطلب طرز تهیه شربت گل محمدی را با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی

گل محمدی تازه750 گرم
گلاب2 قاشق غذاخوری
آب3 لیتر
شکر 3 کیلو
جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری

دستور تهیه شربت گل محمدی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن گل محمدی

    گلبرگ ها را از هم جدا کرده و در قابلمه ای می ریزیم. در کتری آب را می جوشانیم و بعد از جوشیدن روی گلبرگ ها می ریزیم و فورا دمکنی را روی آن قرار می دهیم. 18 ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم تا آماده شود.

  2. خارج کردن گل محمدی

    در این مرحله از طرز تهیه گل محمدی، آبکشی را بالای قابلمه ای می گذاریم. سپس گل ها را در آن ریخته تا کاملا آب و طعم و بوی گل ها از آن ها بیرون بیاید و در قابلمه بریزد.

  3. آماده کردن شربت گل محمدی

    شکر را به این مایع آماده شده اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم کمی که به قوام مورد نظر نردیک شد گلاب را می ریزیم. کمی قبل از رسیدن به قوام مورد نظر، جوهر لیمو را ریخته و 2 دقیقه بعد خاموش می کنیم.

نکات طلایی در تهیه شربت گل محمدی

  • زمان خارج شدن آب از درون گلبرگ ها، اصلا با دست فشار ندهید زیرا گلبرگ ها تیره می شود.
  • برای کمتر شیرین شدن شربت گل محمدی، شکر را کمی کمتر بریزید زیرا زیاد کم کردن شکر باعث رقیق شدن بیش از حد شربت می شود.
  • رنگ شربت گل محمدی، صورتی روشن است. اگر میخواهید شربت گل محمدی کمی تیره تر شود، چند قطره رنگ خوراکی قرمز یا سرخابی اضافه کنید.
  • در صورتی که قرار است شربت گل محمدی در زمان کوتاهی مصرف شود، می توانید جوهر لیمو را حذف کنید زیرا برای جلوگیری از شکرک آن را می ریزیم.

همچنین بخوانید :

روش درست كردن شربت توت فرنگی میکس شده

شربت گوجه سبز

نظرات