طرز تهیه مسقطی با شیره خرما مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مسقطی سوغات شیراز است و مسقطی با شیره خرما، از دسته حلوا و در اصل نوعی باسلوق می باشد که طعم فوق العاده خوشمزه و شیرینی دارد. اگر شما هم از کسانی باشید که به پاستیل و باسلوق علاقه دارید پیشنهاد میکنم حتما مسقطی با شیره خرما را امتحان کنید. برای آشنایی با طرز تهیه مسقطی با شیره خرما تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

دستور تهیه مسقطی با شیره خرما

مسقطی با شیره خرما به عنوان یک دسر شیرین در سفره ی افطار نیز کاربرد دارد. همچنین علاوه بر اینکه اکثر مسافران شیراز مسقطی را به عنوان سوغات می آورند، شما نیز میتوانید به راحتی در منزل مسقطی آماده کنید و لذت ببرید. مسقطی با شیره خرما هم به صورت ساده و هم با انواع مغزها قابل تهیه است. برخی افراد به مسقطی، مسقطی لاری نیز میگویند. در ادامه با بهترین دستور پخت مسقطی با شیره خرما آشنا میشوید.

همچنین برای یادگیری حلوا مقراضی لاری به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه مسقطی با شیره خرما

آب 1.5 پیمانه
نشاسته گلنصف پیمانه
شیره خرماکمی کمتر از 1 پیمانه
گلاب1 قاشق غذاخوری
هلکمی کمتر از 1 قاشق چایخوری
مغز پسته50 گرم
بادام هندی بدون نمک50 گرم
غنچه گل محمدی(گل سرخ)10 عدد

دستور پخت مسقطی با شیره خرما

زمان مورد نیاز: 25 دقیقه

  1. خرد کردن بادام هندی

    بادام هندی را برای مسقطی با شیره خرما به صورت کاملا ریز خرد کرده و آن را آماده کنار میگذاریم.

  2. خرد کردن پسته

    پسته ها را در سایز نگینی ریز خرد میکنیم و آن را هم کنار میگذاریم.

  3. اماده کردن گل محمدی

    در این مرحله از تهیه مسقطی با شیره خرما، بیش از نیمی از غنچه ها را برداشته و گلبرگ ها را از هم جدا میکنیم. بقیه را برای تزیین نگه میداریم.

  4. آماده کردن نشاسته

    نشاسته را در آب سرد میریزیم و کمی هم میزنیم تا حل شود. 2 دقیقه زمان داده و سپس از الکی ریز رد میکنیم تا بافت مسقطی ای که تهیه میکنیم یکدست باشد.

  5. آماده کردن مسقطی با شیره خرما

    روی حرارت ملایم قابلمه ای قرار میدهیم. نشاسته حل شده را در آن میریزیم سپس بعد از 3 دقیقه مخلوط کردن که در حال غلیظ شدن بود. شیره خرما را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم.

  6. اضافه کردن هل و گلاب

    بعد از اینکه حالت کشسانی به آن دست داد، هل و گلاب را میریزیم. بعد از 1 دقیقه پسته و بادم هنری و گلبرگ ها را میریزیم و 1 دقیقه هم میزنیم و سپس از روی حرارت برمیداریم. آن را در ظرفی مناسب ریخته و تزیین میکنیم و برای 3 الی 4 ساعت در یخچال میگذاریم.

نکات طلایی برای مسقطی با شیره خرما

  • برای خوش طعم تر شدن مسقطی با شیره ی خرما، کمی کره را همراه با هل و گلاب اضافه کنید.
  • برای تزیین بهتر است از همان پسته و بادام هندی و غنچه ی گل محمدی استفاده کنید تا مسقطی زیباتری داشته باشید.
  • برای اینکه مسقطی با شیره خرمای شما کمی شیرین تر شود، کمی شیره خرما بیشتری بریزید یا شکر اضافه کنید.
  • توجه کنید که حتما باید هم زدن مداوم و آهسته را انجام دهید تا مسقطی با شیره خرما خوشمزه تر و بافت بهتری داشته باشد.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه حلوا با شیره خرما

حلوا با شیره انگور

حلوا زعفرانی مجلسی

نظرات