Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کوکو قارچ؛ ساده، فوری و پرطرفدار

اگر به دنبال یک غذای متنوع و خوشمزه هستید پیشنهاد می کنیم کوکو قارچ را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید. کوکو قارچ غذای گیاهی می باشد و به همین دلیل برای افراد وگان نیز مناسب است. زمان پخت کوکوی قارچ کوتاه بوده و سریع آماده می شود. می خواهیم در این پست طرز تهیه کوکو قارچ را برای شما به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه کوکو قارچ خوشمزه

کوکو قارچ به چند روش متفاوت طبخ می شود. لازم به ذکر است در هر کدام از این رسپی ها می توانید از قارچ تازه یا فریز شده استفاده کنید. در این پست طرز تهیه کوکو قارچ را با روش های متداول می بینید.

پیشنهاد می کنیم بهترین روش فریز کردن قارچ را در سایت مینویسم ببینید.

طرز تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا

این کوکو دارای مواد میانی بوده و کمی از انواع دیگر کوکو قارچ متفاوت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا را بیاموزید.

مواد لازم برای کوکوی قارچ

قارچ300 گرم
پیاز2 عدد متوسط
سیر2 حبه
لیمو تازه1 عدد متوسط
سبزی کوکویی350 گرم
پنیر پیتزا200 گرم
تخم مرغ5 عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا، 30 دقیقه است.

کوکو قارچ با پنیر پیتزا
طرز تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا

روش پخت کوکو قارچ با پنیر پیتزا

  1. آماده کردن سبزی کوکویی

    سبزی را بعد از پاک کردن شسته و روی پارچه ای نخی می ریزیم تا خشک شود. سپس ریز خرد می کنیم.

  2. خرد کردن قارچ

    قارچ را نیز شسته و به شکل نگینی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای کوکو قارچ کنار می گذاریم.

  3. خرد کردن پیاز

    پوست پیاز را جدا کرده و طوری خرد می کنیم که نگینی ریز شود.

  4. آماده کردن سیر

    برای کوکو قارچ با پنیر پیتزا، سیر را پوست کنده و با سیر خرد کن له می کنیم.

  5. تفت دادن پیاز

    در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم. زمانی که طلایی و سبک شد از تابه خارج می کنیم.

  6. آماده کردن قارچ

    حال در تابه ای قارچ را بدون روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم.

  7. اضافه کردن پیاز

    پیاز تفت خورده را به همراه سیر به قارچ اضافه کرده و بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد خاموش می کنیم و برای کوکو قارچ کنار می گذاریم.

  8. تهیه مواد کوکو قارچ

    سبزی خرد شده را در ظرفی می ریزیم.

  9. ریختن تخم مرغ

    یک تخم مرغ را به سبزی اضافه کرده و هم می زنیم تا لختگی آن از بین برود. بقیه ی تخم مرغ ها را نیز به همین روش اضافه می کنیم.

  10. افزودن نمک

    نمک و زردچوبه را به مواد فوق اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.

  11. اضافه کردن فلفل

    فلفل سیاه را نیز در مواد کوکو قارچ می ریزیم و کنار می گذاریم.

  12. تهیه مواد میانی

    پنیر پیتزا را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  13. سرخ کردن کوکو

    سپس در تابه ای مقداری روغن ریخته و مواد کوکو را به صورت لایه ای نازک در آن می ریزیم. کمی که دو طرف آن سرخ شد از تابه خارج می کنیم.

  14. آماده کردن کوکو قارچ با پنیر پیتزا

    سپس آن را در کاغذ روغنی قرار داده و در یک طرف آن از مواد میانی می ریزیم. طرف دیگر را به آرامی روی مواد میانی برمی گردانیم. حال کوکو قارچ با پنیر پیتزا را در سینی فر چرب شده قرار می دهیم و دمای فر را روی 170 درجه تنظیم می کنیم. بعد از اینکه پنیر آب شد، آماده است.

نکات طلایی برای تهیه کوکو قارچ با پنیر پیتزا

  • توجه کنید که کوکویی که ابتدا در تابه سرخ می کنیم، نباید خیلی سرخ شود زیرا دیگر نمیتوان آن را دولا کرد.
  • اگر کوکو قارچ آبکی شد، کمی آرد به آن اضافه کنید.
  • آبلیمو را به این دلیل به قارچ اضافه می کنیم که رنگ آن تیره نشود.
  • برای بهتر پختن کوکو قارچ با پنیر پیتزا، بعد از ریختن مایع کوکو در تابه، درب آن را بگذارید.
  • می توانید کوکوی قارچ را رول کرده و در فر قرار دهید.

همچنین نحوه بلانچ کردن قارچ را در مینویسم بخوانید.


طرز تهیه کوکو قارچ و مرغ

به این نوع کوکو قارچ، مرغ نیز اضافه می کنیم. در ادامه طرز تهیه کوکو قارچ و مرغ را با ساده ترین رسپی می بینید. روش اماده کردن کالباس قارچ و مرغ نیز پیش از این ارائه شده است.

مواد لازم برای کوکوی قارچ و مرغ

قارچ300 گرم
فیله مرغ2 عدد کوچک
تخم مرغ3 عدد
جعفری50 گرم
سیب زمینی2 عدد متوسط
پیازچه3 عدد
آرد سوخاری1.5 لیوان
آویشن0.5 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ و مرغ، 40 دقیقه است.

دستور تهیه کوکوی قارچ با مرغ

  1. آماده کردن پیازچه : پیازچه ها را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم.
  2. خرد کردن قارچ : قارچ را نیز می شوییم. سپس برای کوکو قارچ و مرغ به شکل ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم.
  3. آماده کردن جعفری : جعفری را پاک کرده و می شوییم. سپس ریز و ساطوری خرد می کنیم.
  4. پختن مرغ : مرغ را در قابلمه ای ریخته و آب اضافه می کنیم و کمی نمک می ریزیم. روی حرارت زیاد قرار می دهیم و وقتی جوشید حرارت را ملایم می کنیم. بعد از پختن آن را ریش ریش می کنیم و برای کوکوی قارچ با مرغ کنار می گذاریم.
  5. پخت سیب زمینی : سیب زمینی را نیز با آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از پختن با رنده ی ریز رنده می کنیم.
  6. تفت دادن قارچ : در این مرحله از طرز تهیه کوکو قارچ و مرغ، تابه ای را روی حرارت زیاد قرار می دهیم. کمی روغن می ریزیم. سپس قارچ اضافه می کنیم. تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
  7. تهیه مواد کوکو قارچ : در ظرفی مرغ خرد شده را می ریزیم.
  8. اضافه کردن سیب زمینی : سیب زمینی رنده شده را به مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  9. ریختن تخم مرغ : تخم مرغ ها را ریخته و تا زمانی که از لختگی خارج شوند هم می زنیم.
  10. ریختن جعفری : جعفری خرد شده را نیز به مواد کوکو قارچ اضافه می کنیم.
  11. افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را به همراه زردچوبه در مواد فوق می ریزیم.
  12. ریختن قارچ : قارچ را نیز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  13. اضافه کردن آرد سوخاری : آرد سوخاری را ریخته و مواد را تا یکدست شدن هم می زنیم.
  14. سرخ کردن کوکوی قارچ با مرغ : در تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مواد کوکو را به یک باره در تابه می ریزیم و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، بر می گردانیم.

نکات کلیدی برای تهیه کوکو قارچ

  • برای اینکه هنگام تفت دادن قارچ، رنگ آن تیره نشود، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • می توانید مقداری از مواد کوکو قارچ و مرغ را برداشته و با دست شکل دهید و به صورت دانه دانه سرخ کنید.
  • برای تزیین از جعفری استفاده کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن کوکوی قارچ با مرغ، کمی سیر رنده شده در آن بریزید.

پیشنهاد می شود نحوه تهیه قارچ شکم پر با گوشت را بخوانید.


طرز تهیه کوکو قارچ و هویج

 کوکو قارچ و هویج
طز تیهه کوکو قارچ و هویج

هویج میوه ای مفید است و یکی از خواص بارز آن تقویت بینایی می باشد. از این رو در این مطلب قرار است طرز تهیه کوکو قارچ و هویج را به شما عزیزان آموزش دهیم. همچنین می توانید آموزش قارچ سوخاري ترد خانگي را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ با هویج

قارچ400 گرم
هویج5 عدد متوسط
تخم مرغ7 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد کوچک
زعفرانکمی کمتر از 0.5 گرم
روغنبه میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ و هویج، 50 دقیقه است.

دستور تهیه کوکو قارچ و هویج

  1. خرد کردن قارچ : قارچ را شسته و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.
  2. آماده کردن هویج : هویج را نیز پوست کنده و با رنده ی ریز رنده می کنیم. در ظرفی ریخته و برای کوکو قارچ با هویج، کنار می گذاریم.
  3. دم کردن زعفران :زعفران را می سابیم و کمی آب جوش سرد شده به آن اضافه می کنیم. در دمای محیط قرار می دهیم تا دم بکشد و رنگ بدهد.
  4. خرد کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.
  5. تفت دادن قارچ : در تابه ای مقدار خیلی کم روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کمی تفت داده و شعله ی اجاق گاز را خاموش می کنیم.
  6. تهیه مواد کوکو قارچ : در ظرفی قارچ را می ریزیم و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم.
  7. اضافه کردن هویج :در این مرحله از طرز تهیه کوکو قارچ، هویج را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  8. اضافه کردن تخم مرغ : تخم مرغ ها را ریخته و به خوبی با مواد دیگر مخلوط می کنیم.
  9. افزودن زعفران : به مقدار دلخواه از زعفران دم کشیده را ریخته و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
  10. ریختن ادویه : نمک و فلفل سیاه را می ریزیم و سپس زردچوبه را اضافه می کنیم. همه ی مواد کوکو قارچ و هویج را هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
  11. سرخ کردن کوکو قارچ با هویج : در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و مواد کوکو را به صورت مرحله به مرحله در تابه می ریزیم و دو طرف کوکو ها را به خوبی سرخ می کنیم. نوش جان

نکات کلیدی برای تهیه کوکو قارچ با هویج

  • برای تزیین کوکو قارچ و هویج، از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
  • در صورتی که مواد کوکو قارچ و هویج آبکی بود کمی پودر سوخاری اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن کوکو قارچ با هویج، کمی پول بیبر در مواد آن بریزید.

روش تهیه کوکو پیاز


طرز تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی

کوکو قارچ و سیب زمینی نوع دیگری از کوکو قارچ می باشد که در ادامه طرز تهیه آن با شما به اشتراک گذاشته می شود.

مواد لازم برای تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی

قارچ500 گرم
سیب زمینی5 عدد
لیمو تازه1 عدد متوسط
تخم مرغ5 عدد
جعفری90 گرم
پیاز3 عدد کوچک
آرد3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی، 1 ساعت است.

دستور تهیه کوکو قارچ با سیب زمینی

  1. پختن سیب زمینی : سیب زمینی را به همراه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
  2. آماده کردن قارچ : قارچ را به شکل نگینی خرد کرده و در ظرفی می ریزیم و برای کوکو قارچ و سیب زمینی کنار می گذاریم.
  3. خرد کردن پیاز : بعد از پوست کندن پیاز، آن را با رنده سایز ریز رنده می کنیم.
  4. آماده کردن جعفری : در این مرحله از طرز تهیه کوکو قارچ با سیب زمینی، جعفری را پاک می کنیم. بعد از شستن ریز و ساطوری خرد می کنیم.
  5. تفت دادن قارچ : در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس آب لیمو تازه را گرفته و به آن اضافه می کنیم. هم می زنیم تا تفت داده شود.
  6. تهیه مواد کوکو قارچ : ظرفی مناسب برای کوکو قارچ انتخاب می کنیم. سیب زمینی پخته شده را به صورت ریز رنده کرده و در آن می ریزیم.
  7. اضافه کردن قارچ : قارچ را به سیب زمینی ها اضافه کرده و هم می زنیم.
  8. ریختن تخم مرغ : تخم مرغ ها را دانه دانه در مواد کوکو قارچ و سیب زمینی، اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
  9. ریختن جعفری : جعفری را نیز در مواد فوق می ریزیم و هم می زنیم.
  10. افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را با زردچوبه به مواد اضافه می کنیم.
  11. اضافه کردن آرد : در صورتی که مواد خیلی آبکی بود، 3 قاشق آرد را اضافه می کنیم و در غیر این صورت تا جایی اضافه می کنیم که کمی سفت شود.
  12. سرخ کردن کوکو قارچ و سیب زمینی : تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. روغن اضافه می کنیم و مواد کوکو را به اندازه ی لازم در دست قرار داده و شکل می دهیم و سپس در تابه می اندازیم. دو طرف آن را سرخ می کنیم. نوش جانتان

نکات مهم برای تهیه کوکوی قارچ با سیب زمینی

  • آب لیمو جهت جلوگیری از سیاه شدن قارچ اضافه می شود.
  • می توانید تمام مواد کوکو قارچ و سیب زمینی را یک بار در تابه بریزید و سرخ کنید.
  • توجه کنید که زمان اضافه کردن تخم مرغ، سیب زمینی و قارچ خنک شده باشد.
  • کوکو قارچ و سیب زمینی را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.
  • می توانید تخم مرغ را به همراه ادویه و آرد ترکیب کرده و با هم به مواد کوکو اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو کاهو سبز


طرز تهیه کوکو قارچ رژیمی

کوکو قارچ رژیمی
طرز تیهه کوکو قارچ رژیمی

این نوع از کوکو قارچ به این دلیل که هیچ گوشتی در آن استفاده نمی شود، رژیمی بوده و برای گیاهخواران مناسب است. در ادامه طرز تهیه کوکو قارچ رژیمی را می بینید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی قارچ رژیمی

قارچ200 گرم
آرد سفیدنصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
زردچوبهبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ رژیمی، 20 دقیقه است.

دستور تهیه کوکو قارچ

  1. آماده کردن قارچ : قارچ را بعد از شستن رنده کرده و در ظرفی می ریزیم.
  2. تهیه کواد کوکو : ظرفی مناسب برای کوکو قارچ رژیمی در نظر گرفته و قارچ را در آن می ریزیم.
  3. اضافه کردن تخم مرغ : تخم مرغ ها را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.
  4. ریختن آرد : آرد را ریخته و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
  5. افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را به مواد کوکو قارچ و سیب زمینی اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
  6. سرخ کردن کوکو قارچ رژیمی : در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از داغ شدن روغن، همه مواد کوکو را در تابه می ریزیم و دو طرف آن را سرخ می کنیم.

نکات مهم برای تهیه کوکو قارچ رژیمی

  • در صورتی که درب تابه را بگذارید کوکو بهتر می پزد.
  • برای خوشمره تر شدن کوکوی قارچ رژیمی کمی جعفری در آن بریزید.
  • می توانید در این کوکو کمی زعفران دم کرده بریزید.
  • برای شستن قارچ از آب سرد استفاده کنید.

غذای رژیمی با قارچ


طرز تهیه کوکو قارچ و گوشت

در این کوکو از گوشت چرخ کرده استفاده می شود. در ادامه طرز تهیه کوکو قارچ و گوشت ارائه شده است.

مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ

قارچ300 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
تخم مرغ3 عدد
لیمو جهرمی1 عدد متوسط
پیاز4 عدد متوسط
سیب زمینی 4 عدد متوسط
سیر3 حبه
زعفراننصف قاشق چایخوری
روغنبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان دلخواه
نمک و زردچوبهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کوکو قارچ و گوشت، 50 دقیقه است.

دستور تهیه کوکو قارچ و گوشت

  1. آماده کردن قارچ : قارچ را نگینی خرد کرده و در ظرفی می ریزیم.
  2. پختن سیب زمینی : سیب زمینی را به همراه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
  3. خرد کردن پیاز : 3 عدد پیاز را پوست کنده و رنده می کنیم سپس در ظرفی ریخته و برای کوکو قارچ و گوشت کنار می گذاریم.
  4. رنده کردن سیر : 2 حبه از سیر ها را نیز رنده ریز کرده و در ظرفی می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
  5. تفت دادن پیاز : در این مرحله از طرز تهیه کوکو قارچ، پیاز را در تابه ای ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را هم به آن اضافه می کنیم. قبلا از اینکه طلایی شوند از روی حرارت بر می داریم.
  6. تفت دادن قارچ : قارچ را نیز به همراه روغن در تابه ای ریخته و آب لیمو جهرمی را به آن اضافه می کنیم. بعد از 2 دقیقه تفت خوردن خاموش می کنیم تا خنک شود.
  7. تهیه مواد کوکو قارچ : پیاز و سیر های باقی مانده را نیز رنده می کنیم. در ظرفی مناسب می ریزیم.
  8. اضافه کردن سیب زمینی : سیب زمینی پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم.
  9. ریختن گوشت : گوشت را نیز به مواد کوکو قارچ و گوشت اضافه می کنیم.
  10. شکستن تخم مرغ : تخم مرغ را به مواد قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.
  11. افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را می ریزیم سپس زردچوبه را ریخته و مواد فوق را با هم ترکیب می کنیم.
  12. آماده کردن کوکو قارچ و گوشت : تابه ای را به همراه کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مواد کوکو را دانه دانه یا به یکباره در تابه می ریزیم. دو طرف آن را سرخ می کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه کوکو قارچ

  • در مرحله تفت دادن پیاز، نیازی به زیاد سرخ کردن آن نیست. فقط کافی است که کمی تفت دهیم.
  • اجازه دهید سیب زمینی و قارچ و همچنین پیاز خنک شود و سپس تخم مرغ را اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از خرد شدن کوکو قارچ و گوشت، قبل از اینکه در تابه بیاندازید، کمی در آرد بغلتانید و سپس سرخ کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه پنکیک قارچ و گوشت

دستور پخت کوکو بادمجان

دستور پخت کوکو ذرت با سیب زمینی

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.