طرز تهیه سس قارچ خیلی خوشمزه با خامه به روش رستورانی
سس قارچ؛ سسی بین المللی که با استیک و بسیاری از انواع فست فود میل می شود و باعث می شود این غذاها خیلی خوشمزه تر شوند. سس قارچ در معدود فروشگاه ها یافت می شود و از این پس می توانید طرز تهیه سس قارچ را آموخته و سس قارچ را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه سس قارچ و پنیر
سس قارچ و پنیر خوشمزه ترین سس قارچ می باشد و مواد اولیه ای که برای تهیه سس قارچ استفاده می شود در دسترس است و طرز تهیه ساده ای دارد.
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ
لیمو ترش تازه | 2 عدد |
قارچ | 600 گرم |
ماست چکیده | 4 قاشق سوپ خوری |
خامه | 600 گرم |
کره | 50 گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
شیر | 2 پیمانه |
پیاز | 4 عدد متوسط |
نمک | به میزان لازم |
پودر سیر | 4 قاشق چایخوری |
پنیر پارمسان(اختیاری) | 4 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه سس قارچ با خامه
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- آماده کردن قارچ
قارچ را تمیز می شوییم تا تمام آلودگی های آن پاک شود و سپس در آبکش می ریزیم.
- خرد کردن قارچ
قارچ را حلقه ای و دلخواه خرد می کنیم و برای تهیه سس قارچ در ظرفی می ریزیم.
- مزه دار کردن قارچ
قارچ را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن آب لیمو ترش تازه
در این مرحله از طرز تهیه سس قارچ، آب لیمو ترش تازه را به قارچ اضافه می کنیم.
- افزودن ادویه
نمک و فلفل سیاه را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- ریختن آب
کمی آب می ریزیم و هم می زنیم تا برای تهیه سس قارچ آماده شود.
- استراحت دادن قارچ
این مواد بالا را در یخچال می گذاریم و تقریبا 40 دقیقه زمان می دهیم تا قارچ مزه دار شده و برای تهیه سس قارچ آماده شود.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و برای تهیه سس قارچ، نگینی خرد می کنیم.
- تهیه سس قارچ
در تابه ای کره می ریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم تا پیاز تفت بخورد.
- ریختن قارچ
بعد از اینکه پیاز تفت خورد، قارچ را به آن اضافه کرده و تا وقتی که آب قارچ کشیده شود، تفت می دهیم تا برای تهیه سس قارچ و پنیر آماده شود.
- ریختن ماست
ماست را به مواد سس قارچ اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
- اضافه کردن خامه
خامه را می ریزیم و با مواد قبلی سس قارچ ترکیب می کنیم.
- ریختن شیر
شیر را ریخته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود.
- افزودن پودر سیر
در این مرحله از طرز تهیه سس قارچ، پودر سیر را می ریزیم.
- ریختن نمک و فلفل سیاه
نمک و فلفل سیاه را می ریزیم و مجددا هم می زنیم تا سس قارچ غلیظ شود.
- اضافه کردن پنیر پارمسان
بعد از اینکه سس قارچ غلیظ شد، پنیر پارمسان را به سس قارچ اضافه کرده و هم می زنیم. بعد از یکدست شدن، سس قارچ استیک شما آماده است.
نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن سس قارچ
- می توانید بعد از اینکه قارچ و پیاز تفت خورد، در میکسر بریزید و پوره کنید سپس مواد بالا را اضافه کنید که سس قارچ برای ساندویچ بافت یکدستی داشته باشد.
- البته بهتر است سس قارچ حاوی قارچ های درشت باشد.
- برای تهیه سس قارچ با مایونز کمی سس مایونز را به مواد سس قارج اضافه کنید.
- خامه باعث غلیظ شدن سس قارچ می شود ولی شما می توانید سس قارچ بدون خامه تهیه کنید و خامه را حذف کنید.
- برای خوش عطر تر شدن سس قارچ کمی آویشن بریزید.
- اگر خامه را حذف کردید، کمی آرد بریزید و تفت بدهید تا سس قارچ غلیظ شود.
- برای تهیه سس قارچ ساده و رژیمی، میزان خامه کمتری بریزید.
- این سس قارچ با شیر و خامه به طور همزمان تهیه می شود.
- می توانید سیر را جایگزین پودر سیر کنید.
- برای ترش تر شدن سس قارچ، در آخر کمی سرکه سیب را در سس بریزید و هم بزنید.
- می توانید سبزیجات دلخواه یا عصاره مرغ را به مواد سس قارچ اضافه کنید.
ممکن است دوست داشته باشید :