طرز تهیه گردن گوسفندی خوشمزه رستورانی، نرم و لذیذ
گردن گوسفندی که لذیذ ترین گوشت گوسفند می باشد را معمولا می توان با برنج یا باقالی پلو سرو کرد. برای اینکه بتوان گردن گوسفندی را به روشی مناسب طبخ کرد که طعم خوشمزه ای داشته باشد، نیاز است دستوری را که کامل و همراه با نکات طلایی باشد، بیاموزید. در ادامه طرز تهیه گردن گوسفندی به بهترین روش را می خوانید.
طرز تهیه گردن گوسفندی بدون رب
گردن گوسفندی بدون رب و با رب قابل تهیه است و تفاوت آن در رنگ و طعم آن است. ما در اینجا می خواهیم طرز تهیه گردن گوسفندی بدون رب را آموزش دهیم تا بتوان با هر پلوی دلخواهی نوش جان کرد.
مواد لازم چلو گردن
سیر | 2 حبه |
گوشت گردن گوسفندی | 2 عدد متوسط |
چوب دارچین | 1 عدد |
زعفران | 1 پنس |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
فلفل تازه تند(اختیاری) | 1 عدد |
برگ بو | به تعداد دلخواه |
مطالب مرتبط : مراحل تهیه چلو گوشت
دستور پخت گردن گوسفندی
زمان مورد نیاز: 3 ساعت و 10 دقیقه
- آماده کردن زعفران
زعفران را می سابیم و در ظرفی می ریزیم و تکه ای یخ به آن اضافه می کنیم. این ظرف را در گوشه ای می گذاریم تا زعفران دم بکشد و برای تهیه گردن گوسفندی آماده شود.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و خلالی درشت خرد می کنیم.
- خرد کردن فلفل تازه
فلفل سبز را خرد کرده و برای تهیه گردن گوسفندی کنار می گذاریم.
- آماده کردن سیر
برای تهیه گردن گوسفندی، سیر را پوست کرده و با رنده ریز رنده می کنیم.
- تهیه گردن گوسفندی
در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
- ریختن سیر
بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد، سیر را به قابلمه گردن گوسفندی اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا در کنار پیاز تفت بخورد.
- اضافه کردن گردن گوسفندی
حال گردن گوسفندی را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم سرخ شوند.
- ریختن زعفران
کمی زعفران دم کرده می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- ریختن برگ بو
در این مرحله از طرز تهیه گردن گوسفندی، برگ بو را به خورش اضافه می کنیم.
- افزودن چوب دارچین
چوب دارچین را در مواد قبلی گردن گوسفندی می انداریم.
- اضافه کردن فلفل سیاه
کمی فلفل سیاه می ریزیم و هم می زنیم.
- ریختن فلفل سبز
فلفل سبز خرد شده را به مواد گردن گوسفندی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن آب
به میزان لازم آب جوش را به مواد فوق اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
- افزودن نمک
بعد از اینکه آب گردن گوسفندی کم شد و گوشت پخت، کمی نمک می ریزیم و هم می زنیم. بعد از تقریبا 20 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.
نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن گردن گوسفندی
- آب چلو گردن گوسفندی باید کم و غلیظ باشد.
- می توانید کمی رب گوجه را به گردن گوسفندی اضافه کرده و به همراه مواد تفت بدهید که در این صورت گردن گوسفندی با رب قرمز رنگ می شود.
- اگر برای پخت این غذا عجله دارید، گردن گوسفندی در زودپز تهیه کنید.
- برای خوش عطر تر شدن گردن گوسفندی زیره بریزید.
- می توانید بعد از اینکه گردن گوسفندی آماده شد، گوشت آن را جدا کرده و ریش ریش کنید و با لیمو ترش تازه نوش جان کنید.
- توجه کنید که اگر آب سرد را جایگزین آب جوش کنید، گوشت دیرتر می پزد.
- به این دلیل که این گردن گوسفندی بدون رب تهیه می شود، لازم است به میزان کافی زعفران بریزید.
همچنین بخوانید : شیوه طبخ شیشلیگ گوسفندی