Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه آبگوشت نذری برای ۵۰ نفر (مقدار دقیق مواد برای هر نفر)

آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانیان می باشد. اما چیزی که در تهیه آبگوشت خیلی مهم است طرز درست کردن و مقدار دقیق مواد آن می باشد. که در طعم و مزه آن تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. در ادامه با طرز تهیه آبگوشت نذری برای 50 نفر آشنا خواهید شد و مقدار دقیق مواد برای هر نفر را می توانید بخوانید.

مواد اولیه آبگوشت نذری برای 50 نفر

برای اینکه مقدار دقیق خود و لوبیا را برای هر نفر بدانید می توانید با قاشق نیز پیمانه کنید. برای هر نفر یک قاشق غذاخوری نخود و یک قاشق لوبیا در نظر بگیرید.

نخود و لوبیا از هر کدام نیم کیلو گرم
پباز1 کیلو گرم
گوشت گوسفندی8 کیلو گرم گوشت با استخوان
دنبه1 کیلو گرم
رب گوجه1 کیلو گرم
سیب زمینی 60 عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی1 کیلو گرم

طرز تهیه آبگوشت نذری برای 50 نفر

زمان مورد نیاز: 7 ساعت

  1. مرحله اول

    نخود و لوبیا را دو روز قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و به خوبی بپزد. در طی این دو روز سه بار آب آنها را عوض کنید تا آب زرد آن خارج شود.

  2. مرحله دوم

    برای تعداد بالا آبگوشت درست می کنید بهتر است گوشت ها را از استخوان جدا کنید و خرد کنید. دنبه ها را نیز خرد کنید. سپس درون قابلمه مقداری آب ریخته و گوشت و دنبه را به آن اضافه کنید تا بپزد. اگر دوست داشته باشید می توانید از استخوان قلم برای بهتر شدن طعم آبگوشت استفاده کنید. یا همان استخوان های گوشت را برای خوشمزه تر شدن آبگوشت در قابلمه بریزید تا با هم بپزد.

  3. مرحله سوم

    نخود و لوبیا را آبکش کنید. سپس داخل یک قابلمه بریزید تا نیم پز شود.

  4. مرحله چهارم

    بعد از گذشت یک ساعت از زمان پختن گوشت، گوجه فرنگی ها را به خوبی بشویید سپس پوست آن ها را بکنید و به گوشت و دنبه ای که در حال پخته شدن است اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    بعد از اینکه حبوبات نیم پز شد آن ها را نیز به گوشت اضافه کنید. در این حالت باید مقدار آب قابلمه اندازه باشد که وقتی می جوشد آب آن خشک نشود. ولی دقت کنید زیاد هم نباید آب اضافه کنید که آبگوشت بی مزه شود.

  6. مرحله ششم

    سیب زمینی ها پوست کنید و بشویید سپس به آبگوشت اضافه کنید. پیاز را نیز چهار قاچ کنید و به آبگوشت اضافه کنید.

  7. مرحله هفتم

    بعد از گذشت 4 الی 5 ساعت که گوشت تا حدودی پخته شد. رب گوشت فرنگی را در مقداری روغن تف بدهید و به مقدار لازم به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کنید. سپس آن را درون قابله مواد آبگوشت بریزید.

  8. مرحله هشتم

    بعد از اینکه چند ساعت از زمان پخته شدن آبگوشت گذشت دنبه را بیرون آورید و بکوبید و بعد به آبگوشت اضافه کنید تا در آب آن پخش شود. بعد از نیم ساعت که دنبه کوبیده شده را به آن اضافه کردید زیر شعله را خاموش کنید آبگوشت آماده سرو می باشد.

نکات مهم برای تهیه آبگوشت نذری

  • پخته شدن آبگوشت به 6 الی 7 ساعت زمان نیاز دارد.
  • گوشت آبگوشت باید گوسفندی باشد تا طعم آن لذیذ تر و خوشمزه تر شود.
  • اگر آبگوشت را در دیزی سنگی، قابلمه مسی و یا روحی بپزید خوشمزه تر می شود.
  • برای تعداد 100 نفر بخواهید آبگوشت را تهیه کنید مقدار مواد را دو برابر کنید.
  • برای تهیه آبگوشت نذری هم می توانید مواد و آبگوشت را به صورت جداگانه بگذارید یا اینکه در کنار هم سرو کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.