طرز تهیه مرغ نذری برای 50 نفر ساده و آسان (طرز تهیه زرشک پلو نذری)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ایام محرم و صفر بهترین زمان برای نذری دادن می باشد. زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و آسانی می باشد که می توانید برای نذری دادن این غذا را انتخاب کنید برای آشنایی با طرز تهیه مرغ نذری برای 50 نفر ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو نذری برای 50 نفر

برنج50 پیمانه پر
ران یا سینه مرغبرای هر نفر یک تکه
سیر20 حبه
پیاز 20 عدد
زعفران دم کرده یک مثقال
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
زرشک 10 پیمانه
خلال پسته و باداممقدار لازم برای تزئین
روغن و کره2 قالب کره 100 گرمی و مقدار لازم روغن
رب گوجه فرنگی25 تا 30 قاشق غذا خوری

طرز تهیه زرشک پلو نذری برای 50 نفر

  1. مرحله اول

    قبل از هر کاری ابتدا برنج ها را خیس کنید. برای 50 پیمانه برنج بهتر است 20 تا 30 قاشق غذاخوری نمک درون آب بریزید تا با هم خیس بخورند.

  2. مرحله دوم

    مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس مرغ ها را درون تابه حسابی سرخ کنید.

  3. مرحله سوم

    بعد از سرخ شدن مرغ ها باید سس آن را آماده کنید. پیاز ها را نگینی خرد کنید و سیرها را نیز رنده کنید.

  4. مرحله چهارم

    درون ماهیتابه مقداری روغن همراه با کره بریزید تا داغ شود سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و خوب تف بدهید تا رنگ آن طلایی شود.

  5. مرحله پنجم

    به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه به سیر و پیاز اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    زمانی که سیر و پیاز سرخ شد رب گوجه را به آن اضافه کنید و خوب تف بدهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

  7. مرحله هفتم

    مرغ های سرخ شده را درون سس قرار دهید تا همراه با آب پخته شود و طعم مواد نیز با آن ترکیب شود. بهتر است دو ساعت با شعله ملایم مرغ ها روی حرارت باشند.

  8. مرحله هشتم

    تو این فاصله برنج را نیز آماده می کنیم تا هر وقت مرغ ها پخته شد برنج نیز دم برده باشد.

  9. مرحله نهم

    مقدار خیلی کمی کره در یک تابه بریزید و زرشک را به همراه خلال بادام و پسته کمی تف بدهید.

  10. محرله دهم

    مقداری از برنج دم کرده را همراه با زعفران ترکیب کنید برای تزئین روی غذا

  11. مرحله آخر

    زرشک پلو و مرغ نذری آماده است. حالا باید درون ظرف مناسب مقداری برنج سفید بریزید و بعد یک تکه مرغ را همراه با مقداری آب مرغ روی آن بریزید سپس برنج زعفرانی و در آخر زرشک، خلال بادام و پسته را به آن اضافه کنید. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه زرشک پلو با مرغ نذری برای 50 نفر

  • بهتر است مرغ ها خوب سرخ کنید چون در طعم غذا بسیار تاثیر گذار است.
  • استفاده از کره سبب می شود زرشک پلو شما خوشمزه تر شود اما می توانید فقط از روغن برای تهیه آن استفاده کنید.
  • پیاز و سیر را به خوبی سرخ کنید تا بوی خامی ندهد.
  • آب مرغ را به مقدار لازم تنظیم کنید تا بعد از 2 ساعت جوشیدن خشک نشود.
  • هرگز وسط پختن مرغ ها به آن آب اضافه نکنید.

نظرات