Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

ته چین آلبالو پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعمی می باشد که اگر یکبار آن را امتحان کنید برای همیشه عاشق آن خواهید شد. در ادامه مطلب با طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه ته چین آلبالو پلو برای 4 نفر

پیاز2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده300 گرم
فلفل، سماق، پودر سیر و نمکبه مقدار لازم
آلبالو250 گرم
زرشک 1 قاشق غذا خوری
شکر3 قاشق غذا خوری
کرهیک قاشق
برنج 3/5 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
ماست 5 قاشق غذا خوری
گلاب و عرق هلیک فنجان
زعفران دم کردهدو قاشق غذا خوری

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. مرحله اول

    پیاز را رنده می کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم.

  2. مرحله دوم

    نمک، فلفل، سماق و چپودر سیر را به پیاز و گوشت اضافه می کنیم و آن را به خوبی ورز می دهیم.

  3. مرحله سوم

    سپس گوشت و پیاز را ته ماهیتابه پهن می کنیم. مقدار کمی روغن به آن اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کمی پخته شود. کمی که پخته شد زیر شعله را خاموش کنید.

  4. مرحله چهارم

    در یک تابه نصف قاشق غذا خوری کره اضافه می کنیم. سپس آلبالوهای بدون هسته را درون آن میریزیم و بعد کمی شکر هم به آن اضافه می کنیم.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله یک قاشق غذا خوری زرشک را به همراه خلال پسته و بادام به آن اضافه می کنیم. مواد را به خوبی تف می دهیم و بعد زیر شعله را خاموش می کنیم.

  6. مرحله ششم

    برنج را همراه با مقداری آب روی شعله قرار می دهیم. بعد زا اینکه کمی پخته شد آن را آبکش می کنیم. برنج ته چین آلبالو بهتر است کمی زنده تر آبکش شود.

  7. مرحله هفتم

    در یک ظرف سه عدد تخم مرغ را همراه با ماست و زعفران دم کرده و یک فنجان گلاب و عرق هل مخلوط می کنیم و هم می زنیم. کمی هم نمک به آن اضافه می کنیم.

  8. مرحله هشتم

    کل برنج را همراه با مایع ته چین مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

  9. مرحله نهم

    در قابلمه مقداری روغن را همراه با کره روی شعله قرار می دهیم تا دغ شود. سپس نصف برنج را ته قابلمه ریخته و صاف می کنیم. و بعد گوشت را روی می ریزیم. در مرحله بعد نیز آلبالوها را اضافه می کنیم.

  10. مرحله آخر

    بعد از ریختن آلبالو نصف دیگر برنج را نیز روی مواد ریخته و صاف می کنیم. نیم ساعت تا 40 دقیقه روی شعله قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود و بخار کند.

نکات مهم برای تهیه ته چین آلبالو پلو

  • حتما از قابلمه نه چسب برای درست کردن آلبالو پلو استفاده کنید تا ته چین بر گردد و به ته قابلمه نچسبد.
  • از مواد آلبالو پلو اطراف ظرف نریزد چون سیاه میشه.
  • می توانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
  • مقدار شکر برای تهیه ته چین آلبالو پلو اختیاری می باشد. بر اساس ذائقه می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.