طرز تهیه املت با گوجه رنده شده خوشمزه و راحت
املت با گوجه یکی از میان وعده های محبوب ایرانیان است که معمولا در صبحانه، عصرانه یا حتی به عنوان یک وعده غذایی کامل تهیه میشود. املت غذای راحتی است که کمتر کسی ممکن است آن را دوست نداشته باشد. مواد اولیه املت معمولا فقط گوجه و تخم مرغ است اما بنا به ذائقه میتوانید هر چیزی که دوست دارید مانند فلفل، پیاز و حتی قارچ اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه املت با گوجه رنده شده توضیح داده شده است.
طرز تهیه املت با گوجه رنده شده
در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت املت با گوجه ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه املت با گوجه
|
|
گوجه |
5 عدد |
تخم مرغ درشت |
3 عدد |
کره |
50 گرم |
فلفل سبز تند یا شیرین |
1 الی 2 عدد |
نمک، فلف و زردچوبه |
به میزان لازم |
رب | 1 قاشق مربا خوری سر پر |
مراحل طرز تهیه املت خوشمزه با گوجه رنده شده
- گوجه ها را بشویید و رنده درشت بزنید.
- یک تابه را روی حرارت قرار بدهید و گوجه ها را در تابه بریزید. کمی نمک اضافه کنید.
- با حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا جایی که آب گوجه فرنگی ها کشیده شود.
- راز پخت یک املت خوب در کشیده شدن آب گوجه فرنگی است.
- بعد از این که آب گوجه ها کشیده شد روغن و کمی کره اضافه کنید.
- رب، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه گوجه و ادویه ها را خوب در روغن سرخ کنید تا رنگ گوجه ها باز شود و رب از خامی دربیاید.
- فلفل ها را خرد کرده و به گوجه ها اضافه کنید. چند دقیقه با مواد سرخ کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاید.
- تخم مرغ ها را روی گوجه ها به صورت یکنواخت بریزید.
- حرارت را کم کنید و اجاره بدهید چند دقیقه بدون هم زدن بپزد.
- سپس آرام به هم بزنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تخم مرغ ها بپزد.
بیشتر بخوانید: املت سیب زمینی