طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای ترد و کم روغن
پیاز سوخاری یکی از میان وعده های محبوب بین مردم میباشد. تقریباً می توانید آنها را در هر فست فود و بسیاری از رستوران ها پیدا کنید. درست کردن این پیش غذای خوشمزه آسان است. ترد بودن پیاز سوخاری بسیار مهم است. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای به صورت کامل تضیح داده شده است. با مینویسم همراه شوید.
چگونه پیاز حلقه ای سوخاری درست کنیم
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری حلقه ای |
|
پیاز شیرین بزرگ | 2 عدد |
آرد همه منظوره | 3/4 فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 فنجان |
پاپریکا دودی | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
مراحل طرز تهیه پیاز حلقه ای سوخاری شده
- دو سر پیازها را جدا کرده و پوست آن را جدا کنید.
- پیازها را به حلقه های ضخیم برش دهید.
- حلقه ها را با دقت از یکدیگر جدا کنید. درونی ترین حلقه های پیاز را برای مصارف دیگر کنار بگذارید. اگر حلقه های پیاز شکستند، همچنان می توانید از آنها استفاده کنید.
- آرد را در 1 کاسه کم عمق بریزید. تخم مرغ ها و شیر را در یک کاسه کم عمق دیگر با هم بزنید.
- آرد سوخاری پانکو را به سومین کاسه کم عمق اضافه کنید.
- در یک کاسه کوچک جداگانه، پاپریکا دودی، پودر پیاز، پودر سیر و نمک را مخلوط کنید، سپس مخلوط را به طور مساوی بین هر یک از کاسه ها تقسیم کنید. هر کاسه را هم بزنید تا چاشنی ها پخش شوند.
- ابتدا حلقه های پیاز را در آرد بغلطانید به طوری که دو طرف حلقه ها و قسمت داخلی آنها کاملا با آردد پوشانده شود.
- حلقه های آغشته به آرد را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید.
- حلقه ها را در مخلوط آرد سوخاری پانکو فرو کنید. برای پوشاندن کامل آنها، با انگشتان خود پودر سوخاری را روی حلقه ها فشار دهید.
- در یک تابه گود روغن بریزید و بعد از داغ شدن پیاز ها را داخل آن سرخ کنید.
- اگر سرخ کن دارید میتوانید از آن استفاده کنید.