طرز تهیه شیرینی پادرازی خانگی قزوین مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیرینی پادرازی از جمله شیرینی های معروف شهر قزوین است که بسیار پرطرفدار است. این شهر شیرینی های متنوعی از جمله باقلوا، شیرینی نخودی، چرخی، قندی و شیرینی نان چایی دارد. از آن جا که شیرینی پادرازی خوشمزه و خشک است، ماندگاری بالایی دارد. شما می توانید از این شیرینی های کوچک برای عید نوروز استفاده کنید و با آن ها از میهمانان خود پذیرایی نمایید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص قزوین مرحله به مرحله را که به طور کامل توضیح داده شده است بخوانید و خودتان دست به کار شوید و بپزید.

آموزش دستور تهیه شیرینی پادرازی شهر قزوین

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

روغن ۲۲۰ گرم
آرد سفید ۱۳۰ گرم
آرد نخودچی ۱۳۰ گرم
آرد برنج ۱۱۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
عسل ۵۰ گرم
پودر هل ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی شیرینی پادرازی

ماست ۱ قاشق غذاخوری
روغن روغن ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

طرز تهیه شیرینی الماسی شکلاتی

مراحل طرز تهیه شیرینی پادرازی

 

  1. مرحله اول:

    در ابتدا باید پودر قند را به خوبی الک کنید و داخل کاسه ای بزرگ و مناسب بریزید. پس از آن روغن مناسب قنادی را به پودر قند اضافه کرده و خوب هم بزنید. حتما با همزن برقی به مدت 5 دقیقه آن ها را هم بزنید تا رنگ آن ها روشن شوند.

  2. مرحله دوم:

    پودر هل و عسل را با زعفران دم کرده به مخلوط پودر قند و روغن اصافه کنید. مواد داخل کاسه را با دور تند همزن برقی برای 1 دقیقه هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدستی داشته باشید. پس از آن آرد سفید، آرد برنج و آرد نخودچی را داخل کاسه ای دیگر بریزید.

  3. مرحله سوم:

    آردهای مخلوط شده با هم را 3 بار الک کنید. به مخلوط آردها پودر قند و روغن قنادی به صورت مرحله به مرحله بیافزایید. مخلوط را با نوک انگشت به آرامی و خوب ورز دهید تا خمیری منسجم و لطیف درون کاسه جمع می شود.

  4. مرحله چهارم:

    در این مرحله خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و اجازه دهید به مدت یک روز در دمای محیط استراحت کند. پس از گذشت یک روز خمیر را بر روی سطح کار قرار دهید.

  5. مرحله پنجم:

    روی خمیر را کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه شیاردار آن را باز کنید. خمیر را به قطر 1 سانتی متر و یا نیم سانتی متر باز کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذرانید. با قالب مناسب خمیر را قالب بزنید.

  6. مرحله ششم:

    شیرینی های قالب زده را داخل سینی فر بچینید. موادی که باید روی شیرینی ها بمالید را آماده کنید. زرده تخم مرغ را جدا کنید و همراه ماست و زعفران دم کرده مخلوط کنید و به آن روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید.

  7. مرحله هفتم:

    مواد رومال را با فرچه بر روی شیرینی ها بمالید. همچنین فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. بهتر است سینی را داخل فر و در طبقه وسط قرار دهید. اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه بپزد.

  8. مرحله هشتم:

    پس از گذشت زمان پخت گریل بالای فر را روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی شود. پس از پخت شیرینی ها را از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند. شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

 

نظرات