طرز تهیه پاکورا هندی پرطرفدار با طعم بی نظیر
پاکورا که نام دیگر آن پاکوره است غذایی اصالتا هندی است که امروزه در همه کشور ها پرطرفدار است. به دلیل گیاهی بودن پاکورا، این غذا برای همه افراد، چه افراد عادی و چه افراد دارای رژیم وگان مناسب است. در این صفحه طرز تهیه پاکورا را شرح می دهیم.
پاکورا چگونه درست میشود
پاکورا هندی با سیب زمینی و بدون سیب زمینی قابل سرو است. این غذای خوش طعم را می توانید در منزل تهیه کنید.
مواد اولیه پاکورا
آرد نخود | 1 لیوان |
گشنیز | 120 گرم |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
آرد سفید | 2 لیوان |
جعفری | 120 گرم |
زردچوبه و نمک | به میزان دلخواه |
پودر خمیر مایه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | 2 لیوان |
پیازچه | 120 گرم |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
تره | 120 گرم |
پودر پیاز | 2 قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
بیکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
دستور تهیه پاکورا هندی
زمان مورد نیاز: 50 دقیقه
- آماده کردن گشنیز
گشنیز را پاک کرده و سپس با خرد کن، ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن جعفری
برای تهیه پاکورا، جعفری را نیز به همان شکل خرد می کنیم.
- آماده کردن تره و پیازچه
تره و پیازچه را پاک کرده و ساطوری ریز خرد می کنیم.
- تهیه مواد پاکورا هندی
آرد سفید را در ظرفی می ریزیم.
- ریختن بیکینگ پودر
در این مرحله از طرز تهیه پاکورا، بیکینگ پودر را به آرد سفید اضافه می کنیم.
- اضافه کردن آرد نخود
آرد نخود را به مواد قبلی پاکورا اضافه می کنیم.
- ریختن پودر خمیر مایه
پودر خمیر مایه را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن آب ولرم
آب ولرم را به مواد قبلی پاکورا هندی اضافه می کنیم و همه مواد را با لیسک و به خوبی هم می زنیم.
- افزودن پودر سیر و پودر پیاز
برای تهیه پاکورا، پودر سیر و پودر پیاز را می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- ریختن فلفل قرمز و فلفل سیاه
فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.
- افزودن نمک و زردچوبه
نمک و زردچوبه را به مواد قبلی پاکورا اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا یکدست شود.
- اضافه کردن جعفری و گشنیز
سپس جعفری و گشنیز را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
- ریختن تره و پیازچه
تره و پیازچه خرد شده را به مواد قبلی پاکورا اضافه می کنیم و همه مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم.
- استراحت دادن مواد پاکورا
روی کاسه را سلفون می کشیم و در مکانی گرم قرار می دهیم تا کمی استراحت کند.
- سرخ کردن پاکورا
در تابه ای مقدار تقریبا زیاد روغن ریخته و کمی از مواد پاکورا را در آن می ریزیم تا سرخ شود. همینطور ادامه می دهیم تا همه مواد خام پاکورا را سرخ کنیم. در آخر نیز در توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن از بین برود.
نکات طلایی برای تهیه پاکورا هندی خوشمزه
- می توانید دستمالی نخی را روی سطح صافی پهن کنید و پاکورا های سرخ شده را از تابه برداشته و روی دستمال بریزید تا روغن آن جذب شود.
- اگر مواد پاکورا خیلی سفت شد، کمی آب ولرم اضافه کنید.
- اگر خیلی آبکی شد، کمی آرد نخود بریزید.
- می توانید هر ادویه دلخواهی را در مواد پاکورا بریزید.
- باید روغن داغ شده و سپس پاکورا در آن سرخ کنید و همچنین حرارت باید ملایم باشد.
- در اصل باید پاکورا هندی تند تهیه شود و میزان فلفل آن زیاد باشد.
- میزان غلیظ شدن مواد پاکورا باید شبیه به ماست شود.
- برای تهیه پاکورا هندی با سیب زمینی، کمی سیب زمینی سرخ کرده و در کنار پاکورا سرو کنید.
- این مواد پاکورا خام تا 2 روز در یخچال ماندگاری دارد.
- آرد نخود را می توانید از آسیاب کردن نخود خام به دست آورید.
همچنین بخوانید : دسر هندی خوشمزه