طرز تهیه کباب تابه ای فوری و راز خوشمزه شدن آن
کباب تابه ای در دسته کباب ها جای می گیرد و تفاوتی که با کباب های دیگر دارد این است که روی منتقل تهیه نمی شود و برای تهیه آن از تابه و حرارت اجاق گاز استفاده می شود. در این پست آموزشی قرار است غذایی سه سوته را به شما آموزش دهیم که همان طرز تهیه کباب تابه ای می باشد!
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه
با کمک مینویسم، کباب تابه ای را با طی چند مرحله راحت و سریع تهیه کنید تا بهترین کباب تابه ای را نوش جان کنید.
پیشنهاد می کنم سماق پلو با کباب تابه ای را حتما امتحان کنید.
مواد اولیه کباب تابه ای
پیاز | 3 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 7 عدد |
گوشت چرخ کرده | 800 گرم |
زعفران | یک پنس |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
لیمو ترش تازه | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
سماق | 3 قاشق چایخوری |
دستور تهیه کباب تابه ای مجلسی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و با رنده سایز ریز رنده می کنیم.
- دم کردن زعفران
زعفران را می سابیم و به همراه مقداری یخ در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم تا برای تهیه کباب تابه ای آماده شود.
- تهیه مواد کباب تابه ای
آب پیاز را می گیریم و در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن گوشت چرخ کرده
در این مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای، گوشت چرخ کرده ای که به دمای محیط رسیده را به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن زعفران
به مقدار دلخواه از زعفران دم کرده به مواد قبلی کباب تابه ای اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
- اضافه کردن ادویه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را می ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
- ورز دادن مواد کباب تابه ای
با دست شروع به ورز دادن مواد کباب تابه ای می کنیم و حدودا 10 دقیقه ورز می دهیم.
- سرخ کردن کباب تابه ای
در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مواد کباب تابه ای را به صورت یکدست در تابه می ریزیم و می گذاریم یک طرف آن سرخ شود.
- آماده کردن سس کباب تابه ای
در این زمان لازم است سس کباب تابه ای را آماده کنید. در تابه ای دیگر کمی روغن ریخته و رب را در آن تفت می دهیم.
- ریختن زعفران
کمی از زعفران دم کشیده را به رب اضافه کرده و هم می زنیم تا رب گوجه فرنگی تغییر رنگ دهد.
- ریختن آب لیمو
آب لیمو را به مواد قبلی سس کباب تابه ای اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن فلفل سیاه
به میزان لازم فلفل سیاه ریخته و هم می زنیم.
- افزودن آب
آب می ریزیم و اجازه می دهیم بجوشد و غلیظ شود و برای تهیه سس کباب تابه ای آماده شود.
- اضافه کردن سس به کباب تابه ای
حال این سس را روی کباب تابه ای که هر دو طرف آن ها سرخ شده، می ریزیم و می گذاریم به خورد کباب تابه ای برود. در این مرحله لازم است حرارت زیر تابه کم باشد.
- سرخ کردن گوجه فرنگی
بعد از اینکه کمی سس به خورد کباب تابه ای رفت، گوجه های حلقه شده را در اطراف کباب تابه ای ها می چینیم و می گذاریم سرخ شود.
- ریختن سماق
بعد از آماده شدن کباب تابه ای کمی سماق را به روی کباب تابه ای بریزید.
راز خوشمزه شدن کباب تابه ای
- برای اینکه کباب تابه ای خوشمزه تری داشته باشید، لازم است قبل از سرخ کردن کباب تابه ای تقریبا 1 ساعت در یخچال بگذارید.
- می توانید مواد را به کمک قالب سرخ کرده و یا هر بار کمی در کف دست خود بریزید و بعد از شکل دادن در تابه سرخ کنید.
- توجه کنید که اگر کباب تابه ای خوب سرخ نشود، موجب وا رفتن کباب تابه ای هنگام برش دادن می شود.
- می توانید کمی سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ کنید و در کنار کباب تابه ای نوش جان کنید.
- برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای کمی کره بریزید.
- بهتر است از تابه گریل یا چدنی زخیم برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید تا خشک نشده و خوب سرخ شود.
- حرارت زیاد در هنگام سرخ کردن کباب تابه ای موجب خشک شدن کباب تابه ای می شود.
- برای تهیه کباب تابه ای در فر همین مراحل بالا را تکرار کرده و مواد کباب تابه ای در سینی فر ریخته و گوجه ها را روی آن می چینیم و بعد از نیم ساعت سس آماده شده را به آن اضافه می کنیم.
- می توانید از تهیه سس کباب تابه ای صرف نظر کنید.
- می توانید هر ادویه دلخواهی را اضافه کنید.
- نحوه برش کباب تابه ای، دلخواه و سلیقه ای است.
- می توانید از تابه رژیمی برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید اما دقت کنید که ممکن است کباب تابه ای شما خشک شود.
- می توانید مواد کباب تابه ای را در سیخ چوبی بزنید و در تابه دلخواه سرخ کنید.
- در برخی رسپی کمی پودر سیر یا سیر می ریزند.
- همچنین می توان کمی فلفل سبز تند سرخ کرده و در کنار کباب تابه ای نوش جان کنید.