Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه بورک تابه ای (خوشمزه و آسان)

بورک یکی از خوراکی های خوشمزه ای است که محل پیدایش آن کشور ترکیه می باشد. اگر می خواهید یک بورک خوشمزه و آسان به روش ترکیه ای تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه بورک تابه ای

خمیر یوفکامستطیلی 9 ورق مثلثی 16 ورق
تخم مرغیک عدد
شیرنصف لیوان
روغن مایع1/4 لیوان
پنیر خامه ای1/2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، پودر سیر و نمک نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا5 الی 6 قاشق غذاخوری
سوسیس و هر ماده ای برای وسط بورکبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک تابه ای

  1. مرحله اول

    برای تهیه بورک تابه ای ابتدا خمیر یوفکا را با قیچی یا چاقو نواری ببرید سپس کاملا آنها را از هم باز کنید.

  2. مرحله دوم

    یک تخم مرغ را در یک کاسه شکسته سپس به آن نصف لیوان شیر، 1/4 پیمانه روغن را به همراه ادویه به آن اضافه می کنیم. یک قاشق پینر خامه ای به آن اضافه کنید.

  3. مرحله سوم

    خمیر یوفکا نواری شده را به کاسه تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  4. مرحله چهارم

    مقداری جعفری تازه به آن اضافه می کنیم. برای مواد وسط بورک از هر چیزی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید. مثلا می توانید سوسیس ها را خرد کنید و خوب سرخ کنید.

  5. مرحله پنجم

    کف تابه را کمی چرب کنید و نصف خمیر بورک را ته آن بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا را به همراه سوسیس های سرخ شده وسط آن میریزم و ما بقی مواد را روی آن قرار می دهیم. فقط مواد را به خوبی فشار بدهید تا سفت شود.

  6. مرحله ششم

    زمانی که یک طرف روی شعله ملایم پخته و سرخ شد طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید. فقط حواستان باشد تا بورک نسوزد. بورک شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

نکات مهم برای پخت بورک تابه ای

  • حتما دو الی سه قاشق غذاخوری ته تابه بریزید تا چرب شود و بعد بورک ها را در آن سرخ کنید.
  • اگر دوست داشته باشید ترد شود می توانید بیشتر سرخ کنید.
  • وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را نیز روغن ریخته و سرخ کنید.
  • خمیر یوفکا زود می سوزه پس به شعله حواستان باشد.
  • هر مایع می توانید وسط بورک قرار دهید حتی می توانید فقط پنیز پیتزا بگذارید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.