طرز تهیه ماکارونی برای 20 نفر (با گوشت چرخ کرده و مرغ)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ماکارونی از غذاهایی است که اصالت آن به ایتالیا برمی گردد. بعد ها مردم ایران این غذا را به عنوان غذای فوری که در زمان کوتاهی آماده می شود، انتخاب کردند. در مناطق مختلف ایران، ماکارونی به روش های مختلفی تهیه می شود. البته لازم به ذکر است که تفاوت این رسپی ها با یکدیگر در چند مواد اولیه ی کوچک است. ماکارونی در اصل از آرد گندم تهیه می شود. همانطور که گندم دارای خواص زیادی است ماکارونی هم دارای خواصی ازجمله سلامت پوست، درمان ریزش مو، سلامت قلب و غیره می باشد. حال در اینجا 2 مدل از طرز تهیه ماکارونی برای 20 نفر را می آموزید که می توانید برای هر تعداد نفر دلخواه هم طبخ کنید.

دستور تهیه ماکارونی برای 20 نفر

ماکارونی غذایی خوشمزه، البته سنگین و تقریبا پر کالری است که این بستگی به مواد اولیه ای دارد که در پخت ماکارونی به کار می برید. در این پست ما از طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده برای 20 نفر را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده برای 20 نفر

در تهیه ماکارونی برای مهمانی ممکن است در میزان استفاده از ماکارونی و یا مواد داخلی آن تردید داشته باشید، به کمک این دستور، طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده برای 30 نفر را یاد می گیرید.

برای دیدن میزان کالری ماکارونی به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ماکارونی برای 20 نفر

ماکارونی2500 گرم
پیاز5 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده1000 گرم(1 کیلو گرم)
سیب زمینی5 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی10 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت ماکارونی برای 20 نفر

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ظرفی ریخته و کنار می گذاریم.

  2. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را هم پوست کنده و به اندازه ی نگینی متوسط خرد می کنیم. اندازه ی سیب زمینی برای ماکارونی برای 20 نفر، به اندازه ی دلخواه است.

  3. سرخ کردن سیب زمینی

    سیب زمینی های خرد شده را همراه با روغن در تابه ای ریخته و سرخ می کنیم.

  4. آماده کردن مواد ماکارونی

    در تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را می ریزیم. لازم است کمی تفت دهیم تا تقریبا طلایی شود. از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

  5. اضافه کردن گوشت چرخ کرده

    گوشت را که کمی قبل از یخچال خارج کرده ایم در تابه ریخته و بعد از اینکه کمی تفت خورد پیاز را مجددا می ریزیم. اینکار باعث می شود که پیاز ماکارونی نسوزد.

  6. اضافه کردن رب گوجه فرنگی

    رب را به مواد قبلی اضافه کرده و 10 دقیقه تفت می دهیم تا رب کمی سرخ شود.

  7. اضافه کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را که سرخ کرده ایم، به مواد ماکارونی اضافه کرده و هم می زنیم تا کمی با هم تفت بخورند.

  8. اضافه کرده ادویه

    ادویه جات شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد می زنیم. به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم تا طعم ادویه به خورد مواد ماکارونی برود. سپس خاموش می کنیم.

  9. آبکش کردن ماکارونی

    در قابلمه ای تقریبا بزرگ به اندازه ی کمی بیشتر از نصف، آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. بعد از اینکه جوشید حرارت را کم کرده و کمی نمک می ریزیم.

  10. اضافه کردن ماکارونی

    ماکارونی ها را به دو قسمت تقسیم کرده و در آب در حال جوش می ریزیم. بعد از اینکه کمی نرم شد آبکش می کنیم.

  11. پختن ماکارونی برای 20 نفر

    در قابلمه ای با اندازه ی مناسب، مقدار لازم روغن در کف آن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار می دهیم. سپس ابتدا لایه ای ماکارونی و سپس لایه ای از مواد ماکارونی که آماده کردیم، می ریزیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لایه ی آخر فقط ماکارونی باشد. دمکنی قرار داده و روی حرارت ملایم می گذاریم.

نکات طلایی در تهیه ماکارونی برای 20 نفر

  • توجه کنید که اگر ماکارونی خیلی نرم شود و سپس آبکش کنید، خمیر می شود.
  • سیب زمینی قابل حذف شدن است.
  • برای خوشمزه تر شدن ماکارونی برای 20 نفر، کمی نخود فرنگی و قارچ را در مواد آن بریزید.
  • این غذا را با سس قرمز و نان باگت هم می توان میل کرد، که در اینصورت ساندویچ ماکارونی را خواهید داشت.
  • در صورت تمایل کمی کره در مواد ان بریزید که خوش طعم تر شود.
  • درصورتی که به جای گوشت چرخ کرده از سویایی که از قبل با آب خیس شده است، استفاده کنید، ماکارونی با سویا برای 20 نفر را خواهید داشت.

طرز تهیه ماکارونی با مرغ برای 20 نفر

ماکارونی با مرغ برای 20 نفر نوعی ماکارونی مجلسی است و برای کسانی که طعم مرغ را بیشتر از گوشت می پسندند انتخاب به جایی است. در ادامه با طرز تهیه ماکارونی با مرغ برای 20 نفر آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با مرغ خوشمزه

ماکارونی2500 گرم
پیاز5 عدد بزرگ
فیله مرغ1800 گرم(1 کیلو 800)
سیب زمینی5 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی10 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران2 گرم

دستور پخت ماکارونی با مرغ برای 20 نفر

  1. آماده کردن مرغ : فیله مرغ را به اندازه های کمی کوچکتر از قوطی کبریت خرد می کنیم. در ظرفی ریخته و کنار می گذاریم.
  2. خرد کردن پیاز : پیاز را ابتدا پوست کنده و شسته و سپس به اندازه ی نگینی ریز خرد می کنیم. برای ماکارونی با مرغ، بهتر است پیاز ریز و نگینی باشد.
  3. خرد کردن سیب زمینی : سیب زمینی را پوست می کنیم. سپس به اندازه ی نگینی تقریبا درشت خرد می کنیم.
  4. تفت دادن پیاز : در تابه ای کمی روغن ریخته و سپس پیاز را می ریزیم. کمی که طلایی شد از روغن خارج کرده و برای ماکارونی با مرغ کنار می گذاریم.
  5. دم کردن زعفران : زعفران را می سابیم. در استکانی ریخته و تکه ای یخ می اندازیم تا آب شده و دم بکشد.
  6. سرخ کردن سیب زمینی : دز این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با مرغ، سیب زمینی را درتابه ای ریخته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از اینکه سرخ شد، خاموش می کنیم.
  7. تفت دادن مرغ : مرغ های خرد شده را همراه با روغن در تابه ای ریخته و یک استکان آب در آن می ریزیم. روی حرارت قرار داده و درب تابه را می گذاریم. بعد از اینکه آب ان کشیده شد روغن ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.
  8. آماده کردن مواد ماکارونی با مرغ : در تابه ای همان روغن مرغ را به همراه روغن پیاز می ریزیم و اگر کم بود مجددا روغن اضافه می کنیم. مرغ های تفت داده را به همراه پیاز تفت داده در مواد ماکارونی با مرغ، می ریزیم.
  9. اضافه کردن رب گوجه فرنگی : رب را ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم. زعفران دم کشیده را هم می ریزیم.
  10. اضافه کردن سیب زمینی : سیب زمینی را در مواد ماکارونی با مرغ می ریزیم. بعد از اینکه 5 دقیقه تفت دادیم، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه زده و 3 دقیقه دیگر خاموش می کنیم.
  11. آبکش کردن ماکارونی : آبی را در قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم. بعد از اینکه جوشید حرارت را ملایم کرده و کمی نمک می زنیم.
  12. اضافه کردن ماکارونی : ماکارونی ها را از وسط به 2 قسمت تقسیم کرده و در آب در حال جوش می ریزیم. بعد از کمی نرم شدن آبکش می کنیم.
  13. پختن ماکارونی با مرغ : در قابلمه ای کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار می دهیم. سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه از مواد ماکارونی با مرغ، می ریزیم. به همین صورت لایه لایه می ریزیم. درب روی آن قرار داده و حرارت را کم می کنیم تا دم بکشد.

نکات طلایی برای تهیه ماکارونی با مرغ برای 20 نفر

  • می توانید کمی نخود فرنگی و قارچ به مواد ماکارونی اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن ماکارونی با مرغ برای 20 نفر، کمی کره را در مواد آن بریزید.
  • دقت کنید ماکارونی خیلی نرم نشود چون بعد از پخت خمیر می شود.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه ماکارونی سوخاری

پخت ماکارونی آشیانه ای

تزیین غذای ماکارونی برای کودک

نظرات