طرز تهیه ماکارونی سوخاری پنیری خوشمزه (مک اند چیز سوخاری)
سوخاری ماکارانی یا همان مک اند چیز سوخاری یک پیش غذا یا فینگر فود راحت و آسان و در عین حال لذیذ و خوشمزه است. ماکارونی سوخاری را میتوانید برای انواع مراسمات و جشن های خود مانند دورهمی و تولد به عنوان یک فینگر فود تهیه کرده و نوش جان کنید. این سوخاری از بیرون ترد و از داخل نرم و پنیری است. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه ی ماکارونی سوخاری با پنیر را به شما بیاموزیم.
طرز تهیه ماکارونی پنیری سوخاری
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت ماکارانی سوخاری خوشمزه و لذیذ ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه ماکارانی سوخاری |
|
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۳ قاشق |
شیر گرم | سه لیوان |
پنیر چدار | یک بسته |
ماکارونی | فرمی یک بسته |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: پاستا صدفی شکم پر
مراحل تهیه ماکارانی سوخاری
- یک قابلمه را با آب پر کنید و روی شعله گاز قرار بدهید.
- نمک اضافه کنید و زمانی که آب به جوش آمد ماکارانی های فرم دار را اضافه کرده و وقتی نرم شد آبکش کنید.
- در یک تابه کره بریزید و آرد را اضافه و خیلی کم تفت بدهید.
- شیر را کم کم اضافه کرد و همزمان هم بزنید تا غلیظ شود.
- نمک، فلفل سیاه و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- ماکارانی ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
- یک ظرف مناسب ترجیحا یک ظرف مستطیل شکل انتخاب کرده و مواد را داخل آن پهن کنید.
- ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدهید.
- بعد از زمان سپری شده به کمک یک لیوان ماکارانی ها را قالب بزنید.
- ماکارانی های قالب زده را اول در آرد سفید بعد تخم مرغ و سپس در آرد سوخار بغلطانید و در روغن داغ هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسپاگتی قجری