طرز تهیه پاستا سیب زمینی با پنیر (خوشمزه و ساده)
پاستا یکی از غذای های فست فودی محبوب است که به راحتی و در کمترین زمان میتوان آن را تهیه کرد. پاستا انواع مختلفی دارد و بنا به ذائقه های مختلف میتوانید تنوع زیادی در پخت پاستا داشته باشید. پاستا سیب زمینی یک غذای ساده برای شام است. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه پاستای سیب زمینی را برایتان شرح بدهیم.
طرز تهیه پاستا ساده با سیب زمینی
در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت پاستا سیب زمینی ارائه شده است:
مواد لازم پاستا سیب زمینی |
|
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
شیر | ۲ پیمانه |
پاستا شلز | ۱۵۰ گرم |
پنیر چدار | ۵۰ گرم |
پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا بدون خامه
مراحل پخت پاستا سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را پوست کرده و به صورت خلالی درشت خرد کنید.
- سیب زمینی ها را داخل یک ظرف به همراه یخ، آب سرد و نمک بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- در این فاصله شیر را داخل یک تابه میریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
- جوز هندی را درون شیر رنده کرده و سپس پاستا را اضافه کنید. با این روش پخت بدون اضافه کردن خامه یک پاستای غلیظ دارید.
- سپس 50 گرم پنیر چدار را روی پاستا رنده کنید و بعد از یک دقیقه پودر پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و آویشن را اضافه کنید.
- سیب زمینی ها را آبکش کرده و با یک پارچه تمیز آب سیب زمینی ها را بگیرید.
- داخل تابه به مقدار لازم روغن بریزید و بعد از داغ شدن سیب زمینی ها را اضافه و با حرارت کم ده دقیقه زمان دهید تا سرخ شوند.
- بعد از سرخ شدن داخل یک ظرف بریزید و برای این که طعم خوبی داشته باشد پودر پاپریکا و نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
- سیب زمینی ها را داخل ظرف سرو خود بریزید. از پاستای که آماده کرده اید روی سیب زمینی ها بریزید سپس برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر