طرز تهیه پاستا بدون خامه و شیر کم کالری و خوشمزه
پاستا یکی از خوشمزه و پر طرفدارترین غذاهایی است که خیلی سریع آماده می شود. در اغلب مواقع پاستا با شیر و خامه تهیه میشود که علاوه بر اینکه ممکن است طعم آن را دوست نداشته باشید دارای کالری بالایی نیز است. شما می توانید دستور تهیه پاستای گیاهخواری بدون خامه و شیر و با کمترین امکانات با کالری کمتر و خیلی سریع و آسان برای وعده شام تهیه و نوش جان کنید. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه پاستا بدون خامه و شیر
در این دستور پخت پاستا بجای استفاده از خامه و شیر از گوجه فرنگی رنده شده استفاده می کنیم که جایگزین خوبی برای سس پاستا با خامه و شیر می باشد.
مواد لازم برای تهیه پاستا بدون خامه و شیر |
|
ماکارونی پنه | 500 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذا خوری |
سیر خرد شده | 2 حبه بزرگ |
پودر فلفل قرمز خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
فلفل دلمه قرمز خرد شده | 1 عدد |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
گوجه فرنگی رنده شده | 3 عدد |
جعفری تازه یا خشک | 1 قاشق چایخوری |
ریحان تازه یا خشک شده | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پنیر پارمسان | به میزان لازم |
دستور العمل تهیه پاستا بدون خامه و شیر
- در یک قابلمه متوسط آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
- پنه ها را داخل آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته چند دقیقه اجازه بدهید تا پنه ها نرم شوند.
- در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و پیاز ها را تفت بدهید.
- کمی بعد سیر را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود.
- فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه تا زمانی که فلفل ها نرم شوند، تفت دهید.
- گوجه فرنگی، ریحان، جعفری و نمک را اضافه کنید.
- حرارت را کاهش دهید و سس را حدود 10 دقیقه بپزید.
- ماکارانی را آبکش کنید (دقت کنید ماکارانی ها نرم شده باشند).
- ماکارونی های آب کش شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- بلافاصله بعد از مخلوط شدن در ظرف سرو بریزید و پنیر پارمسان و چند برگ ریحان تازه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: پاستا صدفی شکم پر
- نوش جان….!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد پاستا سزار