طرز تهیه پاستا بدون خامه و شیر کم کالری و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پاستا یکی از خوشمزه و پر طرفدارترین غذاهایی است که خیلی سریع آماده می شود. در اغلب مواقع پاستا با شیر و خامه تهیه میشود که علاوه بر اینکه ممکن است طعم آن را دوست نداشته باشید دارای کالری بالایی نیز است. شما می توانید دستور تهیه پاستای گیاهخواری بدون خامه و شیر و با کمترین امکانات با کالری کمتر و خیلی سریع و آسان برای وعده شام تهیه و نوش جان کنید. با مینویسم همراه شوید.

دستور تهیه پاستا بدون خامه و شیر

در این دستور پخت پاستا بجای استفاده از خامه و شیر از گوجه فرنگی رنده شده استفاده می کنیم که جایگزین خوبی برای سس پاستا با خامه و شیر می باشد.

مواد لازم برای تهیه پاستا بدون خامه و شیر

ماکارونی پنه 500 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 2 حبه بزرگ
پودر فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شده 1 عدد
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
جعفری تازه یا خشک 1 قاشق چایخوری
ریحان تازه یا خشک شده 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان به میزان لازم

دستور العمل تهیه پاستا بدون خامه و شیر

  • در یک قابلمه متوسط ​​آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
  • پنه ها را داخل آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته چند دقیقه اجازه بدهید تا پنه ها نرم شوند.
  • در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و پیاز ها را تفت بدهید.
  • کمی بعد سیر را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود.
  • فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه تا زمانی که فلفل ها نرم شوند، تفت دهید.
  • گوجه فرنگی، ریحان، جعفری و نمک را اضافه کنید.
  • حرارت را ​​کاهش دهید و سس را حدود 10 دقیقه بپزید.
  • ماکارانی را آبکش کنید (دقت کنید ماکارانی ها نرم شده باشند).
  • ماکارونی های آب کش شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • بلافاصله بعد از مخلوط شدن در ظرف سرو بریزید و پنیر پارمسان و چند برگ ریحان تازه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: پاستا صدفی شکم پر

طرز تهیه پاستا بدون خامه و شیر

  • نوش جان….!
نظرات