طرز تهیه سوپ نخود فرنگی؛ مقوی و خوشرنگ
سوپ نخود فرنگی یکی از محبوب ترین انواع سوپ است که پایه ی اصلی آن نخود فرنگی می باشد. همانطور که می دانید نخود فرنگی گیاهی عالی از دسته حبوبات با خواصی نظیر کنترل وزن، ضد سرطان، درمان پوکی استخوان و … می باشد. به همین ترتیب سوپ نخود فرنگی سوپی بینظیر و مقوی برای پیش غذا یا یک شام سبک می باشد.. در ماه مبارک رمضان نیز می توان این سوپ را به عنوان غذایی برای وعده افطار آماده کرد.
دستور پخت سوپ نخود فرنگی
سوپ ها انواع مختلفی نظیر سوپ ورمیشل، سوپ قارچ، سوپ سبزیجات، سوپ تره فرنگی، سوپ نخود فرنگی و … را دارند. سوپ نخود فرنگی سوپی بسیار خوشمزه با ظاهری سبز رنگ است. در ادامه با رسپی سوپ نخود فرنگی آشنا می شوید.
پیشنهاد می کنم دستور تهیه سوپ ماهیچه را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی
نخود فر نگی | 400 گرم |
عصاره مرغ | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد متوسط |
هویج | 2 عدد متوسط |
کرفس | 2 شاخه کوچک |
خامه | 100 گرم |
نعنا | 150 گرم |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز پخت سوپ نخود فرنگی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- پختن نخود فرنگی
در قابلمه ای مقداری آب و کمی نمک ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. سپس شعله ی اجاق گاز را کم کرده و نخود فرنگی ها را در آن می اندازیم. بعد از 4 دقیقه آبکش می کنیم.
- خرد کردن پیاز
پیاز ها را پوست کرده و می شوییم. به صورت نگینی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای سوپ نخود فرنگی آماده باشد.
- خرد کردن هویج
هویج را هم پوست می کنیم و با رنده سایز درشت رنده می کنیم. می توانید به صورت نگینی ریز هم خرد کنید.
- آماده کردن نعنا
نعنا ها را پاک می کنیم. ظرف گود ی را برداشته، در آن آب می ریزیم سپس نعناها را درون آب می ریزیم. بعد از اینکه گل و لای آن تمیز شد از آب در می آوریم. به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن کرفس
برای سوپ نخود فرنگی، کرفس ها را پاک کرده و می شوییم. به اندازه های ریز خرد می کنیم.
- پختن سوپ نخود فرنگی
در قابلمه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را کمی تفت داده و سپس هویج را می ریزیم بعد از 2 دقیقه کرفس را می افزاییم. نخود فرنگی را می ریزیم. عصاره ی مرغ را در لیوانی آبجوش ریخته و حل می کنیم. آن را هم به مواد سوپ نخود فرنگی می افزاییم. سپس آب آن را اندازه کرده و می گذاریم در حرارت تقریبا پایین بپزد. وقتی مواد پختند، نعنا را میریزیم وهم می زنیم. خامه را می افزاییم و مخلوط می کنیم. نمک و فلفل سیاه می زنیم. 15 دقیقه بعد اجازه می دهیم کمی خنک شود.
- میکس کردن مواد سوپ نخود فرنگی
مواد کمی ولرم شده را داخل میکسر می ریزیم یا با گوشکوب برقی یا دستی، طوری که نخود فرنگی ها کامل له شود، میکس می کنیم. نوش جان
نکات طلایی در پخت سوپ نخود فرنگی
- برای خوشمزه تر شدن سوپ نخود فرنگی به جای عصاره ی مرغ از استاک مرغ استفاده کنیم.
- اگر سوپ را کمی رقیق تر می خواهید آب آن را بیشتر بریزید.
- برای تزیین سوپ نخود فرنگی از چند عدد نخود فرنگی و یک برگ نعنا استفاده کنید.
- می توانید در این سوپ از مرغ ریش ریش شده نیز استفاده کنید.
- برای خوش طعم تر شدن سوپ نخود فرنگی کمی آب نارنج یا آب لیمو بریزید.
همچنین بخوانید: