طرز تهیه سس پستو با گردو و ریحان بسیار خوشمزه و عالی
سس پستو یک سس ایتالیایی است که با ربحان درست می شود. از این سس برای انواع پاستا، سالاد سبز و ساندویچ ها استفاده میشود که می توانید به راحتی در منزل تهیه کرده و مصرف نمایید. در دستور اصلی این سس از دانه کاج استفاده میشود که به راحتی در دسترس نمیباشد. از این رو از گردو به جای آن استفاده میکنند. تهیه سس پستو بسیار ساده است و در زمان کوتاهی میتوانید آن را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سس پستو با گردو ارائه شده است. با مینویسم همراه شوید.
دستور تهیه سس پستو با گردو
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه سس پستو با گردو ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه سس پستو با گردو |
|
برگ ریحون | 1 تا 1.5 پیمانه |
پنیر پارمزان | 2\1 پیمانه |
روعن زیتون | 2\1 پیمانه |
سیر | 2 تا 3 حبه |
مغز گردو ( در صورت تمایل می توانید از دانه کاج، پسته یا بادام زمینی استفاده کنید.) | 4\1 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب لیموی تازه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس رنچ
مراحل طرز تهیه سس پستو
- ابتدا ساقه های ریحان را جدا کنید. به طوری که فقط برگ های ریحون باقی بمانند.
- سپس برگ های ریحون را بشورید و روی یک حوله تمیز پخش کنید تا آب اضافی ریحان گرفته شود.
- بعد از آن به همراه سیر، روغن زیتون، و مغز گردو با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی خوب له کنید تا یک دست شود.
- برای این که سسی روان و یکدست داشته باشید ممکن است نیاز باشد که روغن زیتون بیشتری مصرف کنید.
- سپس آب یک یا دو لیموی تازه را بگیرید و به همراه نمک دریا و فلفل داخل سس بریزید و خوب هم بزنید.
- در آخر پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بدین صورت سس پستو با گردو آماده است.
- می توانید سس را در شیشه بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد آیسبرگ