طرز تهیه ترشی آلبالو نپخته خوشمزه و خوشرنگ در خانه با ماندگاری بالا
ترشی آلبالو یکی از پرطرفدارترین و خوش طعم ترین ترشی ها با ماندگاری بالاست. این ترشی معمولا در تابستان تهیه میشود و تهیه آن بسیار راحت است. ترشی آلبالو در کنار انواغ غذاها به عنوان دورچین استفاده میشود. میتوان از آن در تهیه و تزئین انواع سالاد ها و غذاها استفاده کرد. از آب خوشرنگ ترشی آلبالو به عنوان چاشنی برای تهییه سس سالاد نیز استفاده میشود. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو نپخته خوشمزه و خوشرنگ را در خانه یاد بگیرید.
دستور تهیه ترشی آلبالو نپخته
مواد مورد نیاز
- آلبالو: 3 پیمانه
- سرکه: سفید به میزان لازم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- شکر: یک قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه ترشی آلبالو نپخته:
- ابتدا چوب آلبالو ها را بگبربد و به خوبی آلبالو ها را بشویید.
- آلبالو ها را در سبدی بریزید تا خشک شوند. هیچ آبی روی آلبالو ها نباشد.
- آلبالو ها درون ظرف شیشه ای مناسب بریزید.
- نمک و شکر را روی البالو ها بریزید.
- حالا سرکه را تا جایی که روی آلبالو ها را بپوشاند در بطری بریزید.
- در ظرف را محکم ببندید و تکان دهید تا نمک و شکر حل شود.
- به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید. بعد از آن میتوانید مصرف کنید.
- بعد از هر بار استفاده در شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد نشود..
- در جای گرم نگهداری نکنید چرا که باعث کپک میشود.
- ترشی آلبالو ماندگاری بالایی دارد، به شرطی که در یخچال نگهداری شود.
نکته: میتوانید برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا سرکه را با مقداری اب در قابلمه بریزید. نمک و شکر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا نمک و شکر در آب و سرکه حل شوند. سپس اجازه دهید تا کامل خنک شود.آلبالو ها را در ظرف شیشه ای در دار ریخته و بعد محلول سرکه، نمک و شکر را روی آلبالو بریزید.