طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی فوری و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

استفاده از دورچین های مختلف از قبیل ماست ،انواع سالاد، زیتون و انواع ترشی از دیرباز در سفره های ایرانی بوده و هست. ترشی ها در اکثر کشورها محبوبیت دارند و تقریبا در همه آشپزخانه ها موجود است. از قدیم برای حفظ و ماندگاری برخی سبزی و میوه ها آن ها را در سرکه و نمک نگهداری میکردند تا به مدت طولانی قابل استفاده باشد. ترشی لیته را در شهرهای مختلف با دستور های متفاوتی تهیه میکنند. در این نوشته قصد داریم طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

بنابر ذائقه ترشی لیته بادمجون کبابی به صورت کبابی، بندری که طعم تندی دارد و ترشی لیته شمالی تهیه می شود. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه ترشی لیته بادمحان کبابی را به راحتی در خانه یاد بگیربد. برای خواندن خواص پوست بادمجان کلیک کنید.

طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی فوری

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی

  • 3 کیلو بادمجان
  • 3 قاشق غذاخوری سرخالی زردچوبه
  • 3عدد هویج
  • 7 پیمانه سرکه قرمز(میتوانید از یک پیمانه سرکه سیب به صورت جایگزین هم استفاده کنید.)
  • 2قاشق غذاخوری نمک
  • 2 کپه بزرک سیر
  • 1/2 قاشق غذاخوری سیاه دانه
  • 1 الی 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 5 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر(شوید،نعناع،جعفری،مرزه،ترخون)استفاده بیش از حد از سبزی رنگ ترشی را تیره میکند.
  • 2الی 3 عدد فلفل سبز تند
  • 1/2 قاشق غذاخوری ادویه ترشی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی

روش تهیه ی ترشی لیته مخلوط بادمجان کبابی

  • شستن بادمجان ها:
بادمجان ها را با دقت بشویید و خشک کنید.
  • کبابی کردن بادمجان ها:
سپس بادمجانها را روی منقل یا روی شعله گاز کباب کنید.حتی می توانید بادمجانها را در فر کباب کنید.
  • جدا کردن پوست بادمجان ها: 
برای راحت جدا کردن پوست بادمجان ها ،آنها را وقتی هنوز داغ هستند در ظرف دردار بگذارید تا عرق کنند تا به اسانی پوستشان جدا شود.هرگز برای پوست کردن بادمجانها را در زیر آب نگیرید. با این کار عطر دودی بادمجان از بین می رود.
  • چرخ کردن بادمجان ها: 
بعد از جدا کردن پوست بادمجانها را با استفاده از چرخ گوشت چرخ میکنیم.
  • جوشاندن بادمجان:

سپس به همراه زردچوبه و سرکه 20 دقیقه میجوشانیم.

  • اضافه کردن فلفل سبز، هویج، سیر و فلفل دلمه ای
فلفل سبز، هویج، سیر و فلفل دلمه ای را چرخ کرده و بعد از خاموش کردن زیر شعله به بادمجانها اضافه میکنیم.
  • افزودن سبزیجات معطر و ادویه ترشی لیته: 
بعد از سرد شدن بادمجانها، سبزیجات معطر و نمک و سیاه دانه و ادویه ترشی را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. (بنابر سلیقه میتوانید در تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی از گل کلم هم به دلخواه استفاده کنید.)
  • ریختن ترشی لیته بادمجان کبابی در ظرف
در این مرحله ترشی را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و ادویه اضافه کنید. ترشی را در ظرف های شیشه ای در فلزی بریزید و به مدت یک هفته در جای خنک و خشک، دور ازآفتاب نگهداری کنید.بعد از یک هفته میتوانید ترشی لیته کبابی خود را نوش جان کنید.
بنابر سلیقه میتوانید در تهیه این ترشی از گل کلم هم به دلخواه استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی

امیدواریم طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی خوشمزه برای شما مفید بوده باشد.

نوش جان

نظرات