طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی فوری و خوشمزه
استفاده از دورچین های مختلف از قبیل ماست ،انواع سالاد، زیتون و انواع ترشی از دیرباز در سفره های ایرانی بوده و هست. ترشی ها در اکثر کشورها محبوبیت دارند و تقریبا در همه آشپزخانه ها موجود است. از قدیم برای حفظ و ماندگاری برخی سبزی و میوه ها آن ها را در سرکه و نمک نگهداری میکردند تا به مدت طولانی قابل استفاده باشد. ترشی لیته را در شهرهای مختلف با دستور های متفاوتی تهیه میکنند. در این نوشته قصد داریم طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
بنابر ذائقه ترشی لیته بادمجون کبابی به صورت کبابی، بندری که طعم تندی دارد و ترشی لیته شمالی تهیه می شود. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه ترشی لیته بادمحان کبابی را به راحتی در خانه یاد بگیربد. برای خواندن خواص پوست بادمجان کلیک کنید.
طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی فوری
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی
- 3 کیلو بادمجان
- 3 قاشق غذاخوری سرخالی زردچوبه
- 3عدد هویج
- 7 پیمانه سرکه قرمز(میتوانید از یک پیمانه سرکه سیب به صورت جایگزین هم استفاده کنید.)
- 2قاشق غذاخوری نمک
- 2 کپه بزرک سیر
- 1/2 قاشق غذاخوری سیاه دانه
- 1 الی 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 5 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر(شوید،نعناع،جعفری،مرزه،ترخون)استفاده بیش از حد از سبزی رنگ ترشی را تیره میکند.
- 2الی 3 عدد فلفل سبز تند
- 1/2 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
روش تهیه ی ترشی لیته مخلوط بادمجان کبابی
- شستن بادمجان ها:
- کبابی کردن بادمجان ها:
- جدا کردن پوست بادمجان ها:
- چرخ کردن بادمجان ها:
- جوشاندن بادمجان:
سپس به همراه زردچوبه و سرکه 20 دقیقه میجوشانیم.
- اضافه کردن فلفل سبز، هویج، سیر و فلفل دلمه ای
- افزودن سبزیجات معطر و ادویه ترشی لیته:
- ریختن ترشی لیته بادمجان کبابی در ظرف
امیدواریم طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی خوشمزه برای شما مفید بوده باشد.
نوش جان