طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

رنگینک یک نوع شیرینی ساده و کم هزی نه بدون فر است که بیشتر در مناطق جنوب کشور مانند کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان تهیه می شود. رنگینک از ترکیب آرد، خرما یا رطب و پودر دارچین درست می شود. بیشترین زمان مصرف این دسر خوشمزه برای روزهای ماه رمضان در هنگام افطار است که وعده ای مقوی می باشد. شما می توانید رنگینک را یک هفته در یخچال نگه داری کنید. در ادامه این مطلب دستور و طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده را برایتان ارایه کرده ایم.

 آموزش رنگینک با خرما له شده

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه رنگینک با خرمای له شده

آرد 1 لیوان
آرد نخودچی 4\1 لیوان
کره 100 گرم
پودر قند 4\1 لیوان
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر هل یا پودر زنجبیل 2\1 قاشق چای خوری
خرما یا رطب حدود 10 عدد
گردو به میزان لازم

مراحل طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده

  • ابتدا خرماها را پوست بگیرید و هسته آن ها را جدا کنید.
  • سپس به وسیله غذا ساز خرما ها را له کنید و با گردوی خرد شده مخلوط کنید و آن ها را کناری قرار دهید.
  • کره را داخل تابه روی حرارت قرار داده تا آب شود. بعد آرد را داخل تابه الک کرده و شروع به تفت دادن میکنیم تا به رنگ دلخواه (به رنگ نسکافه ای) برسد.(زمانی که آرد را اضافه میکنید حالت گلوله گلوله دارد، ولی بعد از حدودا ۱۰ دقیقه که دوغ داخل کره بخار میشود مواد حالت شل پیدا میکند. اگر مواد شل نشد ۱۰ گرم دیگر کره اضافه کنید. بستگی یه جنس آرد دارد)
  • سپس شعله را خاموش کرده و پودر قند و ادویه ها را اضافه کرده و با پشت قاشق به خورد آرد میدهیم.
  • حتما از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
  • بعد از اینکه مواد از داغی اولیه افتاد تا هنوز گرم هست کمی از مواد را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق فشرده کنید. روی مواد مخلوط خرما له شده با گردو خرد شده قرار داده و دوباره کمی مواد روی آن ریخته و فشرده میکنیم.
نظرات