طرز تهیه راگو با لوبیا چیتی (خوشمزه و مقوی)
راگو جزو غذاهای خوشمزه و بسیار مقوی می باشد که می توانید به راحتی آن را برای وعده غذایی خود آماده کنید. در ادامه با دستور پخت راگو با لوبیا چیتی آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه راگو با لوبیا چیتی
اگر می خواهید برای دو تا سه نفر این غذا را آماده کنید باید این مقدار مواد را استفاده کنید.
لوبیا چیتی | 1 پیمانه |
گوشت | 100 گرم |
هویج | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
رب گوجه | 1 قاشق |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل و زرد چوبه | مقدار لازم |
دارچین | نصف ق چ |
طرز تهیه راگو با لوبیا چیتی
- مرحله اول
برای تهیه راگو لوبیا را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و بهتر پخته شود.
- مرحله دوم
لوبیا چیتی را همراه با مقداری آب بگذارید تا پخته شود.
- مرحله سوم
پیاز را خرد کنید و سپس درون روغن سرخ کنید. سپس لوبیا چیتی پخته شده را به پیاز اضافه کنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله رب گوجه و ادویه ها را به آن اضافه کنید و حسابی تف بدهید تا سرخ شود.
- مرحله پنجم
گوشت را خرد کتید و به مواد اضافه کنید و خوب تف بدهید.
- مرحله ششم
هویج را ریز خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید برای یک ساعت کاملا پخته شود.
- مرحله هفتم
اگر دوست داشته باشید می توانید سیب زمینی را سرخ کنید و با آن روی راگو لوبیا چیتی را تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه راگو لوبیا چیتی
برای تهیه راگو می توانید از سایر سبزیجات نیز استفاده کنید.
استفاده از سیب زمینی سرخ کرده کاملا اختیاری است.