طرز تهیه حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه و مجلسی
دسرهای شیرین از جمله خوراکی هایی هستند که طرفداران زیادی دارند. حلوای پسته با آرد برنج، از جمله دسرهای خوشمزه می باشد که طعم و ظاهر فوق العاده ای دارد. حلوای پسته با آرد برنج به دلیل آرد برنجی که دارد دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه B میباشد و همچنین به دلیل دارابودن پسته شامل مقدار زیادی آهن و بسیار مقوی و خونساز است. حلوای پسته با آرد برنج علاوه بر کاربردی که برای مجالس مختلف دارد، به عنوان یک دسر و همچنین یک خوردنی شیرین در سفره ی افطار سرو میشود.
طرز پخت حلوای پسته با آرد برنج مجلسی
همانطور که میدانید حلوا شامل انواع مختلف حلوا با شیره خرما، حلوا با شیره انگور، حلوای هویج و غیره است. حلوای پسته با آرد برنج دستور پخت متفاوتی با حلوا های دیگر دارد. رنگ و طعم این حلوا نیز کمی متفاوت است. در ادامه با طرز تهیه حلوای پسته با آرد برنج آشنا میشوید.
همچنین میتوانید طرز تهیه حلوا ی زعفرانی با آرد برنج را در مینویسم دنبال کنید.
مواد اولیه برای تهیه حلوای پسته با آرد برنج
آرد برنج | 3 لیوان |
شکر | 4 لیوان |
روغن | 1.5 لیوان |
گلاب | 2.5 لیوان |
آب | 5 لیوان |
زعفران | کمی کمتر از 1 لیوان |
پسته | 300 گرم |
هل | 1 قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- دم کشیدن زعفران
زعفران را میسابیم و در استکانی میریزیم. تکه ای یخ و نصف استکان آب در آن میریزیم. همزمان با آب شدن یخ، زعفران دم میکشد.
- آماده کردن پسته
برای حلوای پسته با آرد برنج، پسته ها را از پوست جدا کرده و و آسیاب میکنیم تا کاملا پودر شود. در ظرفی میریزیم و کنار میگذاریم.
- آماده کردن آرد برنج
آرد برنج را اگر کمی درشت است، آسیاب میکنیم تا حسابی ریز شود زیرا این آرد برای حلوای پسته با آرد برنج، باید کاملا پودر باشد.
- آماده کردن شربت
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. آب را در آن میریزیم و کمی که گرم شد شکر را اضافه مکنیم و هم میزنیم تا حل شود. بعد از اینکه 1 دقیقه جوشید زعفران و گلاب را میریزم و کمی که غلیظ شد خاموش میکنیم. این همان شربت برای حلوای پسته با آرد برنج است.
- پختن حلوای پسته با آرد برنج
در قابلمه ای که نچسب باشد آرد برنج را میریزیم و روی حرارت تقریبا زیاد قرار میدهیم. برای 5 دقیقه مدام هم میزنیم تا نسوزد و نچسبد. سپس روغن را میریزیم و حسابی با آرد برنج ترکیب کرده و تفت میدهیم.
- اضاه کردن شربت و پسته
بعد از اینکه آرد برنج با روغن تفت خورد، شزبت را میریزیم و کمی تفت میدهیم تا حلوای پسته با آرد برنج جمع شود. بعد از اینکه کمی از حالت آبکی خارج شد پسته را همراه با هل میریزیم. کمی مخلوط میکنیم و بعد از اینکه سفت شد خاموش میکنیم. نوش جان
نکات مهم در تهیه حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه و مجلسی
- برای اینکه حلوای پسته با آرد برنج، شیرین تر شود کافیست شکر بیشتری بریزید.
- توجه کنید که آرد برنج اصلا نچسبد یا نسوزد.
- رنگ حلوای پسته با ارد برنج سبز تقریبا روشن است،پس بهتر است که آرد را تا وقتی رنگش تیره نشده تفت بدهیم.
- اگر در این حلوا به جای روغن، از کره یا روغن محلی استفاده کنید خوشمزه تر میشود.
- برای تزیین حلوای پسته با آرد برنج، از پسته یا خلال پسته و همچنین گل محمدی استفاده کنید.
- توجه کنید وقتی که شربت را اضافه میکنید، به یک باره حلوا شل و آبکی میشود اما با قدری هم زدن فوری جمع خواهد شد.
- پسته را در حلوای پسته با آرد برنج، کم کم بریزید تا بافت حلوا بهتر شود.
همچنین بخوانید :