طرز تهیه حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه و مجلسی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دسرهای شیرین از جمله خوراکی هایی هستند که طرفداران زیادی دارند. حلوای پسته با آرد برنج، از جمله دسرهای خوشمزه می باشد که طعم و ظاهر فوق العاده ای دارد. حلوای پسته با آرد برنج به دلیل آرد برنجی که دارد دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه B میباشد و همچنین به دلیل دارابودن پسته شامل مقدار زیادی آهن و بسیار مقوی و خونساز است. حلوای پسته با آرد برنج علاوه بر کاربردی که برای مجالس مختلف دارد، به عنوان یک دسر و همچنین یک خوردنی شیرین در سفره ی افطار سرو میشود.

طرز پخت حلوای پسته با آرد برنج مجلسی

همانطور که میدانید حلوا شامل انواع مختلف حلوا با شیره خرما، حلوا با شیره انگور، حلوای هویج و غیره است. حلوای پسته با آرد برنج دستور پخت متفاوتی با حلوا های دیگر دارد. رنگ و طعم این حلوا نیز کمی متفاوت است. در ادامه با طرز تهیه حلوای پسته با آرد برنج آشنا میشوید.

همچنین میتوانید طرز تهیه حلوا ی زعفرانی با آرد برنج را در مینویسم دنبال کنید.

مواد اولیه برای تهیه حلوای پسته با آرد برنج

آرد برنج3 لیوان
شکر 4 لیوان
روغن1.5 لیوان
گلاب 2.5 لیوان
آب5 لیوان
زعفرانکمی کمتر از 1 لیوان
پسته 300 گرم
هل1 قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

  1. دم کشیدن زعفران

    زعفران را میسابیم و در استکانی میریزیم. تکه ای یخ و نصف استکان آب در آن میریزیم. همزمان با آب شدن یخ، زعفران دم میکشد.

  2. آماده کردن پسته

    برای حلوای پسته با آرد برنج، پسته ها را از پوست جدا کرده و و آسیاب میکنیم تا کاملا پودر شود. در ظرفی میریزیم و کنار میگذاریم.

  3. آماده کردن آرد برنج

    آرد برنج را اگر کمی درشت است، آسیاب میکنیم تا حسابی ریز شود زیرا این آرد برای حلوای پسته با آرد برنج، باید کاملا پودر باشد.

  4. آماده کردن شربت

    قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. آب را در آن میریزیم و کمی که گرم شد شکر را اضافه مکنیم و هم میزنیم تا حل شود. بعد از اینکه 1 دقیقه جوشید زعفران و گلاب را میریزم و کمی که غلیظ شد خاموش میکنیم. این همان شربت برای حلوای پسته با آرد برنج است.

  5. پختن حلوای پسته با آرد برنج

    در قابلمه ای که نچسب باشد آرد برنج را میریزیم و روی حرارت تقریبا زیاد قرار میدهیم. برای 5 دقیقه مدام هم میزنیم تا نسوزد و نچسبد. سپس روغن را میریزیم و حسابی با آرد برنج ترکیب کرده و تفت میدهیم.

  6. اضاه کردن شربت و پسته

    بعد از اینکه آرد برنج با روغن تفت خورد، شزبت را میریزیم و کمی تفت میدهیم تا حلوای پسته با آرد برنج جمع شود. بعد از اینکه کمی از حالت آبکی خارج شد پسته را همراه با هل میریزیم. کمی مخلوط میکنیم و بعد از اینکه سفت شد خاموش میکنیم. نوش جان

نکات مهم در تهیه حلوای پسته با آرد برنج خوشمزه و مجلسی

  • برای اینکه حلوای پسته با آرد برنج، شیرین تر شود کافیست شکر بیشتری بریزید.
  • توجه کنید که آرد برنج اصلا نچسبد یا نسوزد.
  • رنگ حلوای پسته با ارد برنج سبز تقریبا روشن است،پس بهتر است که آرد را تا وقتی رنگش تیره نشده تفت بدهیم.
  • اگر در این حلوا به جای روغن، از کره یا روغن محلی استفاده کنید خوشمزه تر میشود.
  • برای تزیین حلوای پسته با آرد برنج، از پسته یا خلال پسته و همچنین گل محمدی استفاده کنید.
  • توجه کنید وقتی که شربت را اضافه میکنید، به یک باره حلوا شل و آبکی میشود اما با قدری هم زدن فوری جمع خواهد شد.
  • پسته را در حلوای پسته با آرد برنج، کم کم بریزید تا بافت حلوا بهتر شود.

همچنین بخوانید :

روش درست كردن خلال پسته در خانه

آموزش حلوا ارده در خانه

دستور تهیه مسقطی با شیره خرما

نظرات