طرز تهیه آش آلو با لپه بسیار خوشمزه و خوش طعم
آش یک غذای ایرانی اصیل است که در انواع مختلف و به روش های متعدد در جای جای کشور تهیه و سرو می شود. آلو میوه ای بسیار مغذی است و مزایای مختلفی برای سلامتی دارد. آنها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی هستند. به علاوه با دارا بودن فیبر و آنتی اکسیدان ها به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری کمک کند.
می توانید آلو را به صورت تازه یا خشک مصرف کنید. آلو تازه یا آلو خشک به دلیل بهبود چندین بیماری از جمله یبوست و پوکی استخوان شناخته شده است. در ادامه مطلب ما طرز تهیه آش آلو با لپه را آموزش داده ایم.
دستور تهیه آش آلو با لپه
مواد لازم برای تهیه آش آلو با لپه برای 6 نفر | |
برنج | 1 استکان |
گوشت چرخ کرده | 0/5 کیلو |
سبزی آش | 1 کیلو |
پیاز | 3 عدد |
لپه | نصف استکان |
آلوی خشک یا تازه | 250 تا 300 گرم |
نمک | به مقدار کافی |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار کافی |
همچنین بخوانید: سبزی آش دوغ اردبیل
مراحل طرز تهیه آش آلو با لپه:
- مرحله اول: پیاز خرد را کرده، داخل تابه بریزید و سرخ کنید و بعد به آن زردچوبه اضافه کنید.
- مرحله دوم: بعد از سرخ شدن پیاز، برنج و لپه را در قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید تا برنج و لپه بپزند.
- مرحله سوم: یک عدد پیاز رنده کنید، سپس گوشت، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز بدهید. حالا از گوشت به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و به شکل کوفته های کوچک دربیارید. این کار را تا تمام شدم گوشت انجام دهید.
- مرحله چهارم: بعد از این که لپه و برنج نیم پز شدند سبزی خرد شده را اضافه کنید.
- مرحله پنجم: بعد از اضافه کردن سبزی ، کوفته های قلقلی را به آش اضافه کنید.
- مرحله ششم: هسته آلو ها را جدا کنید و در آخرین مرحله آن را به آش اضافه کنید. اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.
- نکته: اگر از آلوی خشک شده استفاده می کنید باید آن را زودتر به آش اضافه نمایید. آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
همچنین بخوانید: آموزش پخت آش ترش ساده