طرز تهیه ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: پریسا احمدی
تاریخ انتشار: 10 دسامبر 2023
تماس با ما: ارسال پیام
    با نزدیک شدن به شب یلدا همه در تلاش هستند تا خوراکی های خوشمزه ای را برای این شب تهیه کنند تا در کنار خانواده و عزیزان خود میل کنند و شب خوبی را داشته باشند. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه ژله انار و بیسکویت را برای شب یلدا آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا
| ژله انار | یک بسته | 
| شیر | 4 پیمانه | 
| پودر نشاسته ذرت | 3 ق غ | 
| آرد سفید | 2 ق غ | 
| پودر ژلاتین | 2 ق غ | 
| خامه | یک بسته | 
| بیسکویت پتی بور | یک بسته | 
| شکر | یک پیمانه | 
| وانیل | یک قاشق چایخوری | 
طرز تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا
- مرحله اول 
برای تهیه یک ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا خوشمزه ابتدا یک بسته ژله انار را با 1/5 پیمانه آب جوش ترکیب کنید.
 - مرحله دوم 
کف ظرف مورد نظر خود را کمی چرب کنید سپس ژله را بریزید و بعد مقداری انار دان شده به آن اضافه کنید. ژله برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود.
 - مرحله سوم 
در این مرحله باید یک پیمانه شکر، 4 پیمانه شیر، نشاسته ذرت، آرد سفید و ژلاتین را با هم ترکیب کنید. روی حرارت قرار دهید و به آرامی به هم بزنید.
 - مرحله چهارم 
زمانی که به جوش آمد وانیل و خامه را به آن اضافه کنید. کمی که از حرارت افتاد بیسکوییت ها را خرد کنی و به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکسدت شود.
 - مرحله پنجم 
مواد کمی سرد شد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی مخلوط ژله و انار اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود و خودش را بگیرد.
 - مرحله ششم 
بعد از اینکه 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دادید با چاقو دور آن را کمی خالی کنید و چندا ثانیه در ظرف آب جوش قرار دهید تا خودش را از ظرف جدا کند. حالا در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید و در شب یلدا کنار خانواده میل کنید.