طرز تهیه ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

با نزدیک شدن به شب یلدا همه در تلاش هستند تا خوراکی های خوشمزه ای را برای این شب تهیه کنند تا در کنار خانواده و عزیزان خود میل کنند و شب خوبی را داشته باشند. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه ژله انار و بیسکویت را برای شب یلدا آموزش بدهیم.

مواد لازم برای تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا

ژله اناریک بسته
شیر4 پیمانه
پودر نشاسته ذرت3 ق غ
آرد سفید2 ق غ
پودر ژلاتین2 ق غ
خامهیک بسته
بیسکویت پتی بوریک بسته
شکریک پیمانه
وانیلیک قاشق چایخوری

طرز تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا

  1. مرحله اول

    برای تهیه یک ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا خوشمزه ابتدا یک بسته ژله انار را با 1/5 پیمانه آب جوش ترکیب کنید.

  2. مرحله دوم

    کف ظرف مورد نظر خود را کمی چرب کنید سپس ژله را بریزید و بعد مقداری انار دان شده به آن اضافه کنید. ژله برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود.

  3. مرحله سوم

    در این مرحله باید یک پیمانه شکر، 4 پیمانه شیر، نشاسته ذرت، آرد سفید و ژلاتین را با هم ترکیب کنید. روی حرارت قرار دهید و به آرامی به هم بزنید.

  4. مرحله چهارم

    زمانی که به جوش آمد وانیل و خامه را به آن اضافه کنید. کمی که از حرارت افتاد بیسکوییت ها را خرد کنی و به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکسدت شود.

  5. مرحله پنجم

    مواد کمی سرد شد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی مخلوط ژله و انار اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود و خودش را بگیرد.

  6. مرحله ششم

    بعد از اینکه 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دادید با چاقو دور آن را کمی خالی کنید و چندا ثانیه در ظرف آب جوش قرار دهید تا خودش را از ظرف جدا کند. حالا در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید و در شب یلدا کنار خانواده میل کنید.

نظرات