طرز تهیه ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا
با نزدیک شدن به شب یلدا همه در تلاش هستند تا خوراکی های خوشمزه ای را برای این شب تهیه کنند تا در کنار خانواده و عزیزان خود میل کنند و شب خوبی را داشته باشند. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه ژله انار و بیسکویت را برای شب یلدا آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا
ژله انار | یک بسته |
شیر | 4 پیمانه |
پودر نشاسته ذرت | 3 ق غ |
آرد سفید | 2 ق غ |
پودر ژلاتین | 2 ق غ |
خامه | یک بسته |
بیسکویت پتی بور | یک بسته |
شکر | یک پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه ژله انار و بیسکویت شب یلدا
- مرحله اول
برای تهیه یک ژله انار و بیسکویت برای شب یلدا خوشمزه ابتدا یک بسته ژله انار را با 1/5 پیمانه آب جوش ترکیب کنید.
- مرحله دوم
کف ظرف مورد نظر خود را کمی چرب کنید سپس ژله را بریزید و بعد مقداری انار دان شده به آن اضافه کنید. ژله برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود.
- مرحله سوم
در این مرحله باید یک پیمانه شکر، 4 پیمانه شیر، نشاسته ذرت، آرد سفید و ژلاتین را با هم ترکیب کنید. روی حرارت قرار دهید و به آرامی به هم بزنید.
- مرحله چهارم
زمانی که به جوش آمد وانیل و خامه را به آن اضافه کنید. کمی که از حرارت افتاد بیسکوییت ها را خرد کنی و به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکسدت شود.
- مرحله پنجم
مواد کمی سرد شد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی مخلوط ژله و انار اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود و خودش را بگیرد.
- مرحله ششم
بعد از اینکه 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دادید با چاقو دور آن را کمی خالی کنید و چندا ثانیه در ظرف آب جوش قرار دهید تا خودش را از ظرف جدا کند. حالا در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید و در شب یلدا کنار خانواده میل کنید.